Södra Florida, tips!

Av Kstilde
14 maj 2018 19:18
Visningar: 235
Hej!
Ska ut & resa till USA. Börjar med 3 dagar i New York därefter en vecka i ett hus i Miami där vi utgår ifrån & åker till olika ställen så som Orlando osv.
Efter Miami har vi en vecka kvar men vet ej vart vi ska.

Vi har hyrbil så vi ska hålla oss till södra Florida.
Har ni tips på häftiga ställen, stränder, upplevelser eller hotell mm?

Vill ha så många tips som möjligt då vi inte vet vad vi ska göra!

Tacksam för svar.
Av Birgere
14 maj 2018 19:40
Det finns tusentals tips på vad ni kan göra men ett upplägg med en vecka i Miamitrakten (Miami Beach är den stad med bäst drag i) och sedan en vecka i Orlando.
15 maj 2018 14:17 (redigerad)
Man åker inte från Miami för att besöka park i Orlando. Däremot hittar du det billigaste boendet där typ 3-400:-/natt för hela rummet 4 pers om ni är samma familj. Finns många för 800-1000:- men tveksamt om de är värda extrakostnaden då det brukar finnas pool + kyl + micro på de billiga också. Se till att det finns eller hyr lägenhet.
15 maj 2018 15:55
Fattar det som att hus är bokat i Miami?
Visst går det att köra till Orlando och tillbaka igen samma dag men det är inte att rekommendera och man lär inte vilja göra det mer än en gång på samma resa.

Förstår inte riktigt vitsen med det när ni ändå har en vecka till. Vill ni se Orlando så lägg några dagar kanske hela andra veckan där, det finns massor att se och ni kan göra utfärder till massor av ställen runtomkring. St. Augustine, Daytona, Kennedy Space Center, Västkusten (Tampa o.s.v.).