Snorling

16 mars 2016 14:14
Visningar: 116
Hej!
Två vuxna och två barn som reser till Si Kao och öarna Ko Mook, Ko Kradan mfl. Undrar om det är bättre att köpa med snorkel mm från Sverige eller på plats på någon ö?
Tack!
16 mars 2016 14:53
Med bättre menar du billigare eller Bättre kvalitet på utrustning?
Av Saraho
17 mars 2016 14:28
Jag tror det kan vara lättare att få det ni önskar i Sverige. Vi har köpt en del snorkelutrustning i Thailand i dykaffärer, då med god kvalitet och möjligen lite billigare. Men inte mkt billigare. För att vara på den säkra sidan hade jag nog köpt i Sverige. Hur gamla är barnen? Har ni en på under 5 så har vi använt ett supermask till vår lille från det att han var 2.

Vi ska göra en liknande resa vad det ser ut på de ställen som du nämner, förutom Si kao. Det har jag aldrig hört talas om. Kan du berätta mer om stället! Vi har 4 barn o söker bra bad o snorkling från stranden så ska därför åka till Koh Kradan o kanske Koh Mook.

Sara
18 mars 2016 09:14
Hej Sara!
Tack för info, vi har två barn på snart 10 och 12 år.
Si kao ligger längs Krabikusten, ska vara ett ganska orört ställe med badbåtar ut till Ön Ko Kradan. Vi åker med Fritidsresor och bor på deras hotell där som ligger på Thailand 10 i topp har jag sett. Blue Villiage Anantara Si Kao resort och spa. Nära att åka ut till de vackra öarna omkring.

Vecka två reser vi till Koh Lanta :)
Ha det gott!
Johanna