Snorkling Maldiverna, Adaaran Select Hudhuranfushi

29 apr. 2021 10:45
Visningar: 237
Hej. Någon som kan säga hur bra snorklingen är i husrevet på Adaaran Select Hudhuranfushi? Vi funderar på att åka dit, men hittar inga bra recensioner om just snorklingen i deras husrev. Vi önskar inte behöva ta båt för att kunna snorkla. Vi har tidigare bott på Adaaran Vadoo och Olhuveli, och på åda dessa är det snorkling direkt ut från stranden med massor av fiskar och andra marina arter. Mvh Linda :)
5 maj 2021 10:17
Hittade tyvärr inte heller så mycket utöver detta:
https://www.tripadvisor.co.nz/ShowTopic-g293953-i7445-k2451188-Hudhuranfushi_House_Reef-Maldives.html

och:
But the best of all for us was the snorkeling experience. You can reach the house reef from the main beach or the pier. We saw colorful corals, eagles rays, turtles, morrays, clown fishes, blacktip reef sharks, parrotfishes, lion fishes and so many more... It was amazing. But please be aware that the current can be very strong.
We did one snorkeling trip to another reef 30min away. It was ok but I don't think the high price is justified.
Av Anbean
21 maj 2021 19:37
Vi var på Hudhuranfushi för 10 år sedan, men var där bara en natt för vi fick förfrågan om vi ville byta till Vadoo eftersom det var lågsäsong och inte så mkt folk på den ön. Vi var väldigt glada för att vi bytte, för Hudhuranfushi var primärt för surfare och inte för snorklare. Vadoo var vi riktigt glada för även om ön var mindre, men det var som sagt nästan inga turister och vi hade den lilla stranden i stort sett för oss själva varje dag.