Snorkling

6 jan. 2018 12:11
Visningar: 184
Vi funderar på att ta en snorkel tur från Ao Nang (har tre snorkelvana barn med mig). Kan ni rekommendera någon lagom tur?
Och isåfall vad kan man se? Finns det chans att få se levande koraller
Har precis haft en kortare snorkeltur från Koh Ngai (Koh Hai) och såg fina fiskar och ål men inte så mycket levande koraller
Av M4sta86
8 jan. 2018 16:40
Vi tog en dagstur till Koh Hong.. vi hyrde faktiskt en egen Long Tail på 3 personer istället för att trängas med andra turister på en speedboat.. visst båten tog ca 40 min men det var hur skönt som helst.. dessutom kunde vi styra vår dag bäst vi ville.. på Koh Hong såg vi diverse fiskar, hummer, en revhaj och lite annat..rätt dåligt med koraller dock..vi var på 4 olika ställen under den dagsturen och sista lilla stranden hade faktiskt rätt vettig snorkling.. snorklade själv med guiden och han visade mig lite musslor, levande koraller i olika färger och annat som var väldigt spännande.. skulle väl inte säga det var någon supersnorkling då får man nästan ge sig ut på en ren snorklingstur..
Bäst snorklingsupplevelsen jag haft i Thailand är Surin Island ...utgår ifrån Khao Lak så helt fel läge för eran del..

Borde finnas någon tur som tar er ut till något rev där ni kan se koraller etc... tyvärr verkar korallerna över lag i Thailand dö ut..