Smidigt och bra boende i Ao Nang för familj.

Av Peterba
16 feb. 2013 20:34
Visningar: 1089
Hej,

Vi är en familj med 2 små barn (2,5 & 4,5år) som funderar att åka till Ao Nang som en del av vår Thailandsresa i Mars i år. Saken är den att vi har surfst runt på olika hotellalternativ i Ao Nang (via bl.a. Agoda). Man blir lätt lite "stirrig" då det finns rätt många alternativ att välja på. Finns det någon som kan tipsa om något som skulle kunna passa en småbarnsfamilj relativt nära stället där båtarna lägger till (så man enkelt kan ta de båtturer runt om som man lär vilja göra).

Barnpool är såklart ett plus!

Tackar på förhand!
Av Imma
19 feb. 2013 21:04
När vi var i AoNang jan 2012 bodde vi på Best Western Ban AoNang.
Best Western Ban Ao Nang Resort har ett mycket centralt läge. Beläget precis vid strandgatan i Ao Nang med alla dess restauranger, kaféer och butiker och på några minuters promenad till stranden. Det tar 2 min ner till alla båtar som kan ta er ut till alla härliga öar. Kan verkligen rekommendera hotellet.
20 feb. 2013 09:27
Hej!

Vi startade vår resa i AoNang. Vi har 2 barn i samma ålder som ni :) Kolla in vår resa på

http://www.bloggithailand.se/

http://bloggithailand.se/alis-hotel-i-aonang/

Vi bodde på 4 olika hotell där. Det vi gillade mest var ALIS HOTEL, ett superfräscht hotell för att vara i Thailand. Kändes väldigt lyxigt. Ett stort hotell med jättefin pool, samt en barndel.

Väldigt lyxiga och stora rum, med vattenkokare och kaffe tex.

På kartan såg det ut att ligga åt skogen, men kartan stämmer inte alltid har vi märkt! Det ligger mittemellan Aonang beach och Phranangbeach kan man säga. Alla färjor avgår från Phranag tex. Just nedanför på stora vägen har ni ett tiotal moppar som säljer toppengodmat, galet billigt dessutom!

Ett lugnare område, kanske 200 m till havet. Max.

Vi betalade 2200 Baht / natt på plats. Det ser dock dyrare ut att boka online.
Kolla in deras sida http://www.booking.com/hotel/th/alis.sv.html

Dock så tycker jag inte att rummen ser ut som på bilderna. De var mycket finare i verkligheten! :) I alla fall vårat.

Lycka till!

Kram Sandra
20 feb. 2013 15:05
Vi har bott tre gånger på Ao Nang Villa resort http://www.aonangvilla.com/ som ligger vid stranden - både nära longtailsbåtarnas station och nära "huvudgatan". Hotellet finns med i Fritidsresors utbud men vi bokar vårt boende i Thailand via sawadee.com

Fritidsresor:
http://www.fritidsresor.se/resa/thailand/ao-nang-krabi/aonang-villa-resort/

Det är ett jättefräscht hotell med flera pooler - både för stora och små - och det är perfekt när man har mindre barn! På förmiddagen tar det några minuter ner till sandstranden och det är nära hem om kidsen tröttnar på sanden!
Av Peterba
20 feb. 2013 21:13
Tackar så mycket för de bra tipsen från er och ett speciellt tack till dig Sandra för din fylliga information.
:- ) Klart intressant hotell!

Vi har också funderingar att besöka Lankawi i Malaysia men inget bestämt (vi börjar med en vistelse på den lilla Thailändska ön Koh Bulon intill). Någon av er som har vistats på Lankawi, ev. hotelltips mottages tacksamt.

Ha det gott!

Mvh/ Peter