Ska till Kreta i mitten av maj. Vad ska jag välja (ort)?

23 apr. 2012 12:54
Visningar: 4580
Hallå där ute.
Tar med mig mannen och våra tre badglada bad till Kreta i mitten på maj. Har dock inte bestämt var vi ska bo? Vi ska mest bada och sola . Tips?
Av Klara2
23 apr. 2012 15:15
Jag rekomenderar Stefan Village i Agia marina. Det är en fin sun-garden anläggning som är toppen, när man har barn med på resan.

Trevlig resa, vad ni än väljer.

Irene
Av Marsam
26 apr. 2012 07:56
Platanias eller Agia marina, inte Chania stad, dit kan ni ändå åka, men sol och bad är bättre utanför. Platanias är mycket trevligt, bra utbud med restaurangen och så. Lite sämre stränder där än vid Agia marina tycker jag. Gillar Chaniaområdet bättre än Rethymnon, vet inte riktigt varför men så är det. Bo absolut med pool, det gillar de flesta barn. Trevlig resa. / Maria
Av Desires
26 apr. 2012 09:54
Eller kanske ni vill åka till Kreta med resebyrån Langley. De har ett ngt annorlunda koncept på sina hotell (ej all inclusive), man får superb frukostbuffé, 3-rättersmeny med speciell barnmeny till middag (inkl öl, vin,) Alltid hotell med barnpool och annan pool, samt kul barnclub för åldersgrupperna 3-6 år och 7-12 år.
(Lek, bus och upptäcktsfärder, ibland gemensam middag eller filmvisning och lekar).
Bor man på deras hotell har man också nära till fina sandstränder.

Vi tyckte det var perfekt när vi var på Korsika med barn och barnbarn förra året! Kanske det verkar ngt dyrare, man får då tänka på vad som ingår.

Här hittar ni deras hotell på Kreta som ligger i orten Almirida Bay.
http://www.langley.eu/sv/solresor-sommar/kreta/langley-resort-almirida-bay/
29 apr. 2012 18:15
Platanias eller någon annan ort på den kusten. Vi bodde på Cretan Dream som ligger mellan Platanias och Chania. Där var det sandstrand och det gick bussar till Platanias och Chania.