Sjunde resan till Usa, men vart går resen

Av Moth63
20 okt. 2012 22:18
Visningar: 450
Skulle vilja uppleva ställen där jag inte varit för, kanske någon som har lite tips jag landar i Chicago och tänker både bila eller flyga därifrån

Tack på förhand

Har varit i

San Francisco
Mammouth Lake
Grand Canyan
Las Vegas
Florida
New York
Bosteon
Av Annl
21 okt. 2012 12:08
New Orleans är en kul och häftig stad. Amerikanska södern är spännande och Savannah och Charleston trevliga bekantskaper.

Hawaii kanske kan vara något - det finns direktflyg från Chicago.

Sen är ju Kalifornien väldigt trevligt och en tur på Highway 1 från SF till LA legendarisk. Och San Diego är ett mysigt ställe.

Kanske detta kan vara några uppslag....

Trevlig resa!
Av Daytona
21 okt. 2012 18:10
Svenskbygden- Minnesota, det är iallafall ett av våra drömmål ;o)

New Orleans är ju spännande, Savannah likaså.

Kan också slå ett slag för Memphis och Graceland- bara för att ha varit där ;o) Ett besök i Tupelo och sitta på verandan till huset där The King föddes är också stort.
25 okt. 2012 23:17
Hej!

Om du börjar i Chicago kan du ta dig först till Minnesota, sedan South Dakota och Mount Rushmore, ev Badlands national park. Vidare upp till Little Bighorn battlefield i Montana (Om du som jag gillar historia). Sedan ner till Yellowstone, och vidare ner mot Utah med sin häftiga natur. Finns nog mer kul längs denna rutt, bara att läsa på. :)

/ Crille
Av Moth63
26 okt. 2012 15:14
Tack för att ni tar er tid, det uppskattar jag :-)
Av Tango
27 okt. 2012 15:47
Vi åkte från Yellowstone till vegas i somras och det är en fantastisk sträcka med historia,natur och djurliv.
Yellowstone är makalöst och man kan upleva hur mycket som helst, jag rekomendera att ta sig in i parken via Red loge och beartooth highway i norr som beskrivs som en av nordamerika vakraste och spektakulära vägsträckor och det är det verkligen också och den bruka öppnas i början på juni.
Cody precis utanför parkens östra entre är mysig vilda västern stad med stor historia. Jacksson hole utanför Grand teton national park i söder ligger också jätte fint och är en skön cowboy stad men med en överklass mentalitet och helt andra priser än övriga platser under resan.
Moab i utah är ett bra stopp med både Arches och Canyonlands national park och just canyonlands tycker jag är minst lika bra som grand canyon om inte bättre.
Valley of the god och väg 261 är en annan magnefik vägsträcka som bör ses, ligger 20 mil söder om Moab. Naturligtvis ska man se monument valley men jag rekomender att inte ta bilen in i parken om man är rädd om den.
Horseshoe Bend i Page är också något att se på vägen. Vi hade 8 övernattningar denna sträcka och jag komme definitivt uppleva bitar av denna sträcka igen.
Av Moth63
28 okt. 2012 12:37
Tack Tango, gärna fler tips :-)