Sista Minuten Mexico

4 okt. 2011 16:47
Visningar: 1405
Är det någon som har erfarenhet av sista minuten till Mexico alt bara boka flygstol och sedan hotell på plats? Vi funderar på att åka i Februari-Mars och helst till något/några av följande:Tulum, Isla Mujeres, Isla de Holbox el Playa de Carmen. Ingen av oss har varit där tidigare och som sagt så undrar vi om det är en bra idé att boka hotell på plats så som man gjort till Thailand så många ggr. Eller blir det väldigt dyrt? Tips mottaget tacksamt! :)
4 okt. 2011 17:37
Hej Helena,
Har varit i Mexiko några gånger och har alltid bokat hotell/hostel på plats. Delvis pga att jag inte har haft någon tydlig resplan men också för att jag inte har varit kräsen ang boendet. Sedan 2002 då jag var på Isla Mujeres första gången, har man byggt ett antal hotell så det finns lite att välja på särskilt på Playa Norte. Dock har även antalet turister ökat... Så visst kommer ni att hitta hotell med lediga rum på plats, men var beredda på att de populäraste hotellen är fullbokade, feb-mars är trots allt högsäsong... Här har ni ett antal hotell att välja mellan: http://sok.hotellin.se/City/Isla_Mujeres.htm. I Tulum bodde vi bl.a på Cabanas Copal som var riktigt trevligt och inte mycket dyrare än Isla Mujeres.
/M.
7 okt. 2011 23:16
Tack snälla för informationen! Vi kikade på Isla de Holbox, såg väldigt mysigt ut. Vet du möjligtvis hur det är med restaurangpriser? Vad är rimligt att räkna med i totalpris för mat under två veckor om man käkar lunch och middag ute?
Hälsningar Helena
13 okt. 2011 20:01
hej sista minuten att resa till mexico det är samma pris som du har bokat innan kanske några lappar mindre men det blir inte bra tex. hotell . min tips är att du köper all inklusive för det är nästan samma suma.36 grader är i playa del carmen om du vill åka i mars mån. ingen hotel ska bokas på plats det är 3 gr. dyrt välj en hotell i hotell område då är de många att välja . titta inte på hur många stjärnor har hotellet efter som alla som liger i hotel område har nästan samma rutin alla är jätte fina och alla ser ut som 5 stjärnor . resten är bara att se och uppleva not som du altid minst som fritisresor säger dagarna som du minst hahahhh trevlig resa.