Sista minuten - Jamaica nu på Måndag.

Av Johnnnn
17 feb. 2016 11:05
Visningar: 55
Hej! :)

Mitt namn ær John Åkerlund och jag har bokat en flygbiljetter fram och tillbaka till Jamaica. Jag åker nu på måndag, 22/2 och kommer tillbaka 8/3.

Till saken. Jag skulle ha rest tillsammans med min flickvæn men under omstændigheterna så kommer hon inte att følja med. Jag søker dærfør en resekompis som skulle vara sugen på att spendera 2 veckor i Jamaica med att utforska øn, bada, kæka gott och ta några øl. Biljetter finns just nu tillgængliga før 2500:- tur/retur.

Om mig så ær jag snart 22år gammal. Jag arbetar før tillfællet och ska børja studera i april. Jag ær en glad och utåtriktad person som uppskattar lættheten med att træffa och læra kænna nytt folk. Jag har ænnu inte planerat så mycket om vad som ska gøras under resans gång, men jag gillar kultur, æventyr, sol och bad samt mycket annat. Jag ær vældigt øppen før ideér.

Ær du intresserad så får du gærna skriva ett PM till mig. Man eller kvinna, brunhårig eller blond, ung eller gammal, det spelar ingen roll så hær i sista minuten. Det hade varit trevligt att ha någon att utforska Jamaica tillsammans med! :)

Om du redan ær dær eller åker snarlika datum ær du också varmt vælkommen att kontakta mig.

Ursækta dem danska bokstæverna, hade dessværre inte tillgång till ett svenskt tangentbord.

Må gott så længe så ses vi kanske! :)