Singelförälder?

Av Annie_p
14 maj 2011 18:46
Visningar: 864
Hej!

Jag är en 31-årig singelmamma i Linköping med två söner på 8 och 5 år. Jag skulle gärna komma i kontakt med andra singelföräldrar för utbyte av erfarenheter kring resande. Kanske connectar vi och blir framtida resekamrater :) Jag har mina barn på halvtid och är på det hela taget harmonisk i min situation. Men ibland känns det lite som att "stå med en fot i varje värld". Jag kan bli euforisk i mina frihetskänslor vissa veckor bara för att sakna samhörighet i nästa. Det vore underbart att dela erfarenhet, tankar och kanske upplevelser med någon som känner på liknande sätt och som önskar sällskap i resandet med barnen. Att få vara med om upptäckter genom barns ögon är en ynnest, vare sig det handlar om en cykeltur för picnic i närmaste glänta eller om att besöka platser som tidigare bara varit nålar på världskartan. Men vissa gånger skulle det kännas helt fulländat med lite vuxet sällskap också :) Känner du igen dig? Tveka inte att höra av dig! // Annie
1 dec. 2011 15:47
Hej!
Sökte runt på nätet, efter resor och singelföräldrar och hittade denna.

Ska resa med min son på 9 år nu den 16 december för första gången på egen hand, till G.C, och tänkte leta runt efter andra som ska det med.

Men då jag hittade dig tänkte jag iaf säga hej, och att vi kanske kan höras av för att ev. utbyta erfarenheter och senare resesällskap,

hör av dig om du vill

Mia, (Logga in för att se e-postadress)
Av Greengo
2 dec. 2011 23:47
Hej
Vad bra att ett sådant forum finns. Jag söker likväl en reskamrat som skall kunna ta sig ut på resan ensam med barn. Jag har löst det hittils genom att bjuda min mamma på resan men tror mer på att dela umgänge och kostnader med en resekompis med barn.
Just nu sitter jag på planering av mars sol och bad semester och har provat att söka folk genom olika forum, utan någon respons hittils. Har också provat att kolla upp möjligheter med researrangerer.

Så ifall det finns någon som tror att det kan fungera med en semester i delad lägenhet med en mamma med en fyraåring så hör gärna av er.