Simma med delfiner

Av Bj
26 aug. 2011 09:54
Visningar: 1108
Hade tänkt när vi är i Filippnerna att åka ev till Subic och simma med delfiner.

Vi har två barn 6 och 8 år båda kan simma 200 meter.

Någon som har erfarenhet av att simma med delfiner ?
Av Enomis
14 dec. 2011 15:19
Min son som nu är 8 år simmade med delfiner i Mexico förra året.. men vår dotter vågade inte.Där var guider som hjälpte och delfinerna var tränade för detta ändamål . Dom fick ha flytväst. Vet inte hur det funkar i Filippinerna men troligen något liknande kan jag tro.
Av Joakimn
14 dec. 2011 15:50
Jodå,simmade förra året med delfiner utanför Isla de cathalia/Costarica
Hade varit ute o dykt med en grupp då vi på hemvägen mötte en större grupp delfiner,så jag o två till tog på oss snorkelutrustningen o dök i.
Dom höll sig på en 3-5 meters avstånd men två av dom var framme o "hälsade" så att man kunde röra vid dom..Lite spännande då det var mitt ute i havet o bra djupt.Men att simma med delfiner på något arrangerat sätt har jag inte varit med om.
Vet inte om det är så uppskattat att man "leker" med delfiner på ett turistiskt center..Jag bara menar: Mår dom bra på det eller far dom illa..(delfinerna allså)Kan vara en frågeställning som man skall fundera över.
Av Joakimn
17 jan. 2012 11:58
Var faktiskt o simmade med delfiner för två veckor sedan med mina barn på Isla de Margarita..
På deras önskan som nyårspresent..Men då var detta i en stor basäng anpassat för delfinträning på ett Delfinarium..att kunna simma 200 meter räcker långt..