Siem Reap till Koh Kood, eller annan ö?

Av Emiliek
3 jan. 2019 10:46 (redigerad)
Visningar: 331
Hej
Jag har precis spenderat några dagar på Koh Chang som var mycket bra. Därifrån åkte jag vidare till Siem Reap dit jag kom igår. Min plan var att härifrån ta mig till Thailand igen och då till Koh Kood. Vet att det inte var smartaste resrutten från början, men nu blev det så. Tyvärr verkar det inte gå att ta sig till Koh Kood på något smidigt sätt under en dag. Är det någon som gjort det eller har några tips?

Hittar jag inget sätt att ta mig dit får jag avboka hotellet och åka någon annanstans, men vart då är frågan?
Har boende bokat på Koh Samet från 10:e. Tips mottages gärna! :)
Av Leijons
5 jan. 2019 20:49
Hej, tyvärr inte svar på din fråga men jag ska till Koh Chang nästa vecka och undrar om du kan rekommendera någon strand, bra boende eller aktiviteter? :) Jag var på WSB för 10 år sedan men nu söker jag finaste stranden och jag vet inte hur dom andra stränderna på ön är, vart har du varit? :)
5 jan. 2019 23:31
Det går ju, men det blir antingen lite dyrt eller väldigt jobbigt. Det smidigaste är att flyga till Bangkok med ett tidigt morgonflyg och sedan ta buss till Trat och därifrån tuktuk till piren (finns säkert minibussar direkt till piren från Bangkok, men jag är inte säker på var de går). Ttor att sista färjan går 15.00