Shopping London

Av Ukunda
3 feb. 2013 11:22
Visningar: 5425
Åker till London om en vecka tillsammans med shoppingglada tonåringar. De är intresserade av att handla billiga kopior av tex väskor och kläder. Finns det överhuvudtaget i London? Jag vill själv understryka att detta är inte mitt intresse men man kanske kan varva de kulturella besöken med shopping så alla resenärerna blir glada. Tacksam alltså för alla billiga shoppingtips i London.
4 feb. 2013 20:46
Jag kanske är helt ute och cyklar - men är det inte olagligt att sälja märkeskopior? Är det inte i Asien man hittar detta fenomen? och möjligen i bakluckan på en bil :)

Eller menar du grejer som ser ut som ett märke men har en tydligt fejkad logga som heter nästan likadant? T ex Rollox för Rolex och Byssel för Busnel?

Annars brukar folk gilla att handla budgetkläder på Primark på Oxford Street.
Av Asok
5 feb. 2013 15:13
precis i Asien får man tag på billiga kopior. De som har fejkade namn på sig kan man ev. hitta på marknaderna som Brick Lane o Portobello Road kanske.
Westfield som ligger vid Shepherd's Bush kan rekommenderas. Alla de stora affärerna under ett o samma tak. Roligare än Oxford Street def. Camden Market kan nog också vara något för de shoppingglada tonåringarna skulle jag tro.
5 feb. 2013 16:39
Jag rekommenderar TkMaxx i London/ England! Det är en outlet som finns i många städer centralt. Lite kaotiskt men orkar man titta på sortimentet kan man göra riktiga fynd! Märkessolglasögon, kläder, inredning, skor, parfym/ smink, inredning...lite allt möjligt! De har en hemsida också, googla för att hitta en butik nära där ni ska bo/ vill shoppa. Annars tycker jag att London/ ENgland i sig är ett litet shoppinparadis, är det rea så är det ;) Inte alls ovanligt att hitta sådant som är nedsatt med 75-90%.
Kolla in/ googla efter andra outlets som ligger i/utanför London.

Märkeskopior tror jag inte att ni kommer att hitta - inte lagligt i alla fall. Det är ej heller en typisk marknad för märkeskopior. Tänk på att det är ni som åker dit i tullen om ni har med er sådant i bagaget.