Seriöst safariföretag i Botswana med rimliga priser?

21 mars 2011 18:25
Visningar: 556
Hej!

Planerar att resa till Botswana och är på jakt efter ett seriöst safariföretag med rimliga priser? Vi bor gärna spartanskt i tält och lägger stor vikt vid kvalité istället för kvantitet, dvs hellre få besöksmål i lugn och ro än att rusa runt med jeep för att hinna besöka så mga platser som möjligt.
Av Annl
21 mars 2011 20:16
Hej,

Har inte varit på safari i Botswana men väl i Tanzania och kan bara säga att ni kommer att få fantastiska safaridagar - det var helt otroligt och närheten till djuren och naturen var helt magisk.

Jag har - rätt eller fel - förstått att just Botswana är extra dyrt vad gäller safari och att detta beror på att man inte vill ha storskalig safari eller massturism.

Ett bolag som är relativt nytt och som har BOtswana på programmet är Mitt Afrika och de resorna verkar stämma in på din beskrivning av vad du vill ha - dock kan det vara reservation vad gäller priset men jag tror att man måste räkna med det om man tänker sig Botswana.

Är du sugen på att åka på safari till Tanzania har jag mängder med tips och där var helt otroligt - så vackert, så nära naturen och mängder med djur; vi såg 8 leoparder,trädklättrande lejon, 29 "vanliga" lejon, 1 gepard och massor av elefanter, bufflar, noshörningar och andra djur.

Och så åkte vi luftballong i soluppgången över Serengeti med efterföljande champagnefrukost- går knappt att beskriva...