Semesterkompis tjej

Av Gice
13 juni 2013 18:54
Visningar: 1043
Hej!

Söker en trevlig tjej som vill bli bjuden (!) på en 2 veckors resa till maldiverna nån gång i december innan jul. Du ska helst vara intresserad av snorkling/dykning, vara hyfsat lätt att umgås med och gilla att njuta av livet.
Jag har varit på maldiverna ett par gånger tidigare och älskar att resa dit. Den här gången vill jag dock inte åka ensam. Kommer förmodligen att resa till ön Athuruga som är en paradisö som tydligen ska ha ett helt otroligt husrev, underbar mat och grym service. Eftersom prisskillnaden mellan att åka ensam och 2 personer är ganska låg så kan jag bjuda.
Är glad, snäll och rolig att vara med. Väldigt normal och smart kille som också ser bra ut.
Träffas innan :)

/Gustaf
Av Jinan
13 juni 2013 19:05
Har du tänkt dig fira jul i Sverige?

/Jinan
Av Gice
13 juni 2013 19:30
Ja, ska nog resa typ 6-19 december
14 juni 2013 13:13
Visst är det sanslöst att det är så??!! Eftersom jag är något äldre än du har dessutom alla mina vänner i Sverige familj eller andra "vuxna" åtaganden som gör att jag alltid hamnar i samma sits. Är väl medveten om att det inte bara är en vals du drar.
Kommer nog åka dit jag med efter min utbildnings slut i den vevan för att kolla in hur det ev skulle vara att öppna ett litet Bed and Breakfast där så vem vet, vi kanske ses:)
A-L
Av Gice
16 juli 2013 14:29
Vill någon veta mer så går det bra att skicka meddelande :)
Av Sailski
18 juli 2013 00:11
Hejhej!
Kul initiativ, rest runt i Thailand tidigare o just dykningen förhöjde ju den månaden, 22 dyk... Några sa att det var dåligt väder på Maldiverna, så det blev ingen resa dit då, men det finns kvar på att-göra-listan!!
Social, många vänner men gillar också att träffa nya!!
Sen konceptet bjuda, men reskompisgrejen är ju kul!!
// Monica
Av Gice
26 aug. 2013 08:48
Hade tänkt boka snart då det dykt upp bra flyg och hotellet börjar bli fullt. Har tyvärr inte hittat någon som vill haka på, så om du tycker det verkar roligt och spännande med Maldiverna i december så hör av dig :)
Av Sailski
26 aug. 2013 13:15
Hejhej!

Kul att du svarar, är grymt ressugen och varit inne på ev Australien i dec, men vet att jag hade hur kul som helst när jag var i Thailand och dök en massa på den månaden, så faktiskt hellre Maldiverna o dykning nu än Australien fast jag älskar den kontinenten. Vi kan ju höras på mail , (Logga in för att se e-postadress) och kolla vidare eventuellt.
// Monica
Av Sailski
30 aug. 2013 07:26
Aha, undrade lite varfør du inte svarade, men du får nog vara trevlig & svara dem som skriver annars hittar du inte reskompisar, a good advice....;-)
Av Annlois
3 okt. 2013 17:41
Hej!
Jag har precis bokat en resa till Indien, och min plan är att flyga över till Male 4 december, tillbaka och hemåt 10 december.
Vill du (och ditt eventuella resesällskap) hänga med mig så vore det kul, jag reser dit ensam.
Än har jag inte bestämt något alls, mer än att jag ska försöka hitta ett relativt billigt boende för de dagar jag är där.
Snorklar gärna, men är novis helt och hållet. :)

//Ann-Louise
Av Gmariah
5 okt. 2013 21:46
Hej! Inte sett tråden förrän nu, men jag åker gärna med till Maldiverna om man blir bjuden på en resa. Jag har aldrig snorklat förr, men jag är lite äventyrligt lagd, så jag har inget emot att prova. :-) Hör av dig om det fortfarande är aktuellt.