Segla längs greklands kust 7-14/6

2 apr. 2014 21:56
Visningar: 289
Hej alla!
Jag älskar att segla, och har alltid drömt om att njuta av livet från en segelbåt i medelhavet. Segla från hamn till hamn, upptäcka fantastiska stränder vanliga turister inte når och mysiga gamla hamnstäder, ligga på däck och sola och sedan kasta sig i kristallklart vatten! Kan det bli bättre?

I Sommar ska denna dröm bli till verklighet, och jag och en kompis har hyrt en segelbåt mellan den 7e och 14e juni. Tack vare det tidiga datumet har vå fått en fantastisk deal, och nu hoppas vi på att fler tycker att detta låter som en fantastisk idé och vill haka på.

Båten rymmer 6 personer, plus en skipper som kommer ta hand om själva seglandet (sedan får vi hjälpa till och lära oss). Det vore kul att bli ett härligt gäng, blandat tjejer och killar, som inte har som första prioritet att festa (men sedan absolut kan komma att gå ut en kväll eller två) utan vill njuta av livet och solen! Vårt enda krav är att vi endast vill segla med rökfria personer.

Vill du haka på vår drömsemester? Hör bara av dig vettja! :)
/ Sabina
Av Sarah1
7 apr. 2014 14:32
Hej!
Har varit intresserad av att åka till Grekland nu ett tag så detta låter intressant! Vart i Grekland åker ni ifrån då?

/Sara
19 apr. 2014 17:59
Hallå (: tycker det låter hur härligt som helst! Har länge drömt att få vara med och segla på riktigt, har inga kunskaper om seglade men har varit ute förut på segelbåt i Australien. Vilket var fantastiskt och har längtat efter att göra något liknande igen! Är en tjej i 22års åldern som älskar att resa, se mig om och uppleva nya saker. Tycker absolut det kan vara trevligt med en fest kväll ibland men är inte ute efter en fest resa :) Har ni fortfarande platser kvar? Och hur mycket kommer det att kosta? :)
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Reine82
17 maj 2014 11:08
Hejsan!

Det lät skithärligt!

Jag hänger gärna på om det finns platser kvar!
Jag har seglat en hel del,lite utomlands och har även båt här i Sverige med.
Lugn härlig kille som är enkel att ha o göra med.
2 mars 2015 13:24
Hej!
Jag läste om ert intresse att få segla i Grekland och Medelhavet.
Jag seglade från Sverige till Australien mellan 2010-2012.
Väl hemma igen... Så blev det tufft att sätta sig bakom ett skrivbord ...
Ny båt och nya möjligheter kom och segla med skeppare i Grekland www.sailaway.se

Hälsningar

Mattias