SAS direkt från Köpehamn till Miami - skall bli kanon!

19 juli 2016 12:22
Visningar: 274
Kom hem från Miami i förra veckan, efter några veckor på och omkring Miami Beach.

Denna gången var vi inte nere på South Beach en enda gång, det har vi alltid varit några gånger tidigare, ett antal gånger har vi också bott på South Beach, men denna gången höll vi oss helt ifrån South Beach.
South Beach är kanon, och har man inte upplevt South Beach så måste man göra det, men Miami Beach är så mycket mer än SoBe.

Denna gången bodde vi några nätter uppe på Hollywood Beach också, det var första gången vi testade att bo där. Hollywood Beach var bra, även om hotellet vi bodde på låg en liten bit från strandpromenaden och restaurangerna/barerna. I övrigt rörde vi oss mest på följande områden:
North Beach (Miami Beach, bodde bl.a. några nätter på new Hotel, för där ligger vårt favorithäng på Miami Beach, Lous Beergarden)
Surfside (Miami Beach)
Haulover Beach (mellan Miami Beach och Sunny Isles)
Hollywood Beach (mellan Sunny Isles och Fort Lauderdale)
Fort Lauderdale
Och shopping på Dolphin Mall, Sawgrass Mills, Aventura Mall med mera
Passade också på att se på bio både på Dolphin Mall och Aventura Mall.
Besök på Bayside Marketplace och en hel del annat hann vi också med.

Vi tog oss denna gången inte till några av våra favoriter som Key Biscayne, Everglades, Key West m.m. Så det var inte bara South Beach vi hoppade över denna gången.

Har nu bokat SAS nya linje CPH-MIA som startar under hösten. Så det blir att prova på SAS direktflyg till Miami den 3 oktober.
Vilken höjdare det blir att från och med hösten ha två alternativ på direktflyg till Miamiområdet (Norwegian till Fort Lauderdale och SAS till Miami)!

Med andra ord lite mer än 2 månader tills man sätter fötterna på Miami beach igen och då skall säkert South Beach besökas samt andra favoriter. Troligtvis kommer vi bo på North Beach under hela den vistelsen.
Av Hoerlin
17 maj 2017 10:53
Hur var det att flyga med SAS till Miami? Jag har själv bokat den linjen nu i sommar.
17 maj 2017 23:04
Har flugit CPH-MIA 2 gånger nu och det fungerar klockrent. Skönt med direktflyg och det har inte varit några problem när vi åkt.
Kan varmt rekommendera båda direktflygen från Köpenhamn till södra Florida (SAS till Miami och Norwegian till Fort Lauderdale).

Ha det underbart i underbara Miami!!!