Santa Barbara City College! Letar room mate + tips

14 dec. 2019 10:02
Visningar: 119
Hej!

Jag är en 20-årig tjej som tänkte plugga några kurser hösterminen 2020 i Santa Barbara. Jag undrar lite då hur man gör med boende? Hur hittar man bästa billiga boendet? Finns det några svenskar här som också hade tänkt åka dit samtidigt?

Tacksam för svar!
4 jan. 2020 00:25
Jag hade också tänkt plugga i Santa Barbara till hösten! Jag har tidigare haft lite kontakt med blueberry som har hjälpt mig att svara på mina frågor angående utomlandsstudier, ansökan, boende, budget osv och hade tänkt ta fortsatt hjälp utav dem nu när jag ska börja ansökan till hösten. När det kommer till just boende så tror jag att det blir billigast om man bor flera stycken och kan dela på kostnaderna då skolan inte har något boende på campus. Jag har gått med i några facebookgrupper där folk lägger ut annonser för boende osv. men hade domsaga tänkt ta mer hjälp utav blueberry. Hör gärna av dig om du vill ha en resekompanjon/roomie!
4 jan. 2020 08:12
Men vad kul!! Jag har också kontakt med blueberry. Exakt, tror med det!! Men det hade varit jättekul! Vill du skriva till mig på Facebook eller något? 🤩