San Diego

6 juli 2017 20:06 (redigerad)
Visningar: 262
Hej
Nu bär det av mot Los Angeles, LV samt San Diego, har en fråga om någon kan tipsa om bra familjehotel i San Diego, vi har bil.
Tar tacksamt emot råd även då det gäller att ta sig till Grand Canyon från LV, funderar på helikopter trots priset, eller upplever man det bäst via bil?
Tack!
Av Hawaii
6 juli 2017 21:12
Inte säker på vad du menar med "familjehotel" - de flesta hotellen i San Diego hamnar ganska säkert i den kategorin. Men om du vill ha en riktigt trevlig upplevelse i ett "semesterartat" område så är Shelter Island ganska perfekt. Lite avsides så tillvida att man definitivt inte har en storstadskänsla där. Tvärtom, plus att det är mycket promenadvänligt. (Hade själv en "picnic" där med goda vänner måndag förra veckan). Det finns fyra hotel på Shelter Island; Kona Kai, Best Western Plus Island Palms, Bay Club Hotel & Marina och Humphreys Half Moon Inn. De är nog alla bra och jag vet inte vilket som är bäst om man har barn. De är nog också något dyrare än hotell som ligger ett par km därifrån, men de hotellen ligger vid mycket trafikerade gator och upplevelsen blir som natt och dag.
6 juli 2017 23:05
G C, vi var där för 2 månader sedan och tog en helikoptertur till West Rim. Det var helt fantastiskt och värt varenda öre. Det sägs att South Rim är ännu mer fantastiskt, men vi är supernöjda med vårt val. Vi åkte med Maverick Helikopters och flög över Hoowerdammen, Lake Mead mm. Väl där så landade vi och bjöds vi på Champagnefrukost och fick lång tid på oss att fota och njuta. Vår pilot var otroligt duktig och berättade hela tiden under flygningen om allt vi flög över och det bästa av allt är att alla fick turas om att sitta fram, det är inte en självklarhet och många firmor tar extra betalt ( Mycket!!!) för det. Så jag kan verkligen rekommendera Maverick om ni ska ut och flyga.

Det finns flygningar både med och utan landning i G C. Kolla in Viator så kan ni kanske hitta bra pris på turerna och mycket annat.