Rundresa Kalifornien (...och beyond?) i augusti 2014

14 maj 2014 20:02
Visningar: 150
Denna 25-åriga sociologistudent kommer att åka till Kalifornien i slutet av juli för att besöka sambon som ska jobba där ett par månader.

Men eftersom han ska jobba - så tänkte jag passa på att resa runt lite! Denna resa tänkte startas någon gång runt månadsskiftet juli/augusti.

3 veckor har jag på mig och jag skulle vilja besöka ett par städer i Kalifornien (definitivt San Fransisco och LA) och kanske ta en sväng mer in i landet (Las Vegas, Gran Canyon, Arizona, Texas?) - jag är öppen för förslag!

Är det någon/några som är sugna på att hänga på? Eller som ska göra en liknande resa och vill mötas upp eller sällskapa någonstans på vägen?
Av Ayluzz
21 juni 2014 11:54
Hej!
Vi är två 20-åringar som ska resa runt i Kalifornien i augusti!
Än så länge är det ganska oplanerat, men vi har tänkt åka 10-21 augusti och vill då se Los Angeles, san Fransisco, Yosemite National Park, Death Valley och Grand Canyon. Så, det kommer bli väldigt utspritt och långa åkturer!

Som sagt är det dock ännu ganska oplanerat, så vi kanske ändrar rutten helt och hållet. Det skulle i vilket fall vara jättekul att veta att det finns en annan reseglad själ där ute samtidigt, som vi kanske kan träffa och ta sällskap med! :)

Kommer du vara i Kalifornien dem dagarna?

HA EN FIN DAG! / Ayla och Ellinor