Roadtrip USA sommar-hösten 2014

23 feb. 2014 19:07
Visningar: 727
Hejsan!
Har länge drömt om att bila runt i USA, är sugen på att göra en större och längre resa i USA. Är alltså intresserad av att vara borta i några månader! Vill se och uppleva så mycket som möjligt och är öppen för att se det mesta, både små och stora städer! Specilt resa runt i de södra delstaterna.
Har det problemet som många andra har, har ingen att resa med så om du är intresserad att resa med mig så hör gärna av dig!

Vill uppleva och göra olika saker så som ex:
Äta soulfood i Orleans', lyssna på blues i Tennessee, gå på en massa olika rodes och träffa cowboys, lyssna på country musik i Nashville, spela black Jack i LAS vegas.

Reseplanen (öppen för ändringar och tillägg)
Cheyenne (största rodeon 18 juli -27 juli)
Bila genom Wyoming och sedan ta sig till Mount Rushmore
Roswell
Dallas
Bila runt i Texas
New Orleans

Nashville
Wilmington
Bila längst kusten till Washington D.C.
Las Vegas

Få in så mycket sightseeing, rodeos och upplevelser som möjligt under resans gång. Som sagt ingen bestämd resplan och är öppen för ändringar och tillägg.

Så om du också letar efter någon att resa till USA med så hör gärna av dig till mig!!!!
Av Annaros
27 feb. 2014 10:22
Hej!

Jag är sugen på att dra iväg till USA till hösten. Ett av många måsten i livet är att bila i USA!
Jag ska till Miami två veckor nu i mars på Ultra Music Festival. Till hösten har jag bokat biljett till TomorrowWorld 26-27-28 sept och har tänkt att börja min resa där och sedan är jag sugen på att dra mig till västkusten. Låter det intressant?'
Jag är öppen, social och glad! :)
27 feb. 2014 10:32
Jag har skrivit ett inlägg om att jag är sugen på västkusten. Men att linda in det i en galen roadtrip är minst lika fett! Jag är riktigt sugen på USA i sommar/höst! :D
Jag är 22 år, är väldigt social, spontan och jag älskar livet!
Har varit i USA tre gånger innan och bilat runt från öst till väst, men skulle kunna göra det tusen gånger om, man kan aldrig få nog av staterna!
Så, jag är riktigt pepp! :D
Av Kewee
12 mars 2014 22:22
Wow, exakt mina tankar!

Jag har varit i USA en gång tidigare, men då bara i Florida. Håller dessutom med föregående talare om att bilda runt i USA är ett måste här i livet. :-)
25 mars 2014 22:29
Tja!

Blir det nagon resa for er? Jag befinner mig i Seattle just nu, och tankte ta tag i det dar med resandet ordentligt i slutet av juli. Har tidigare bilat till LA och stannat overallt langs vagen. ( Kan verkigen tankta mig att gora om, blev kar i sydliga Kalifornien) Men framfor allt vill jag se Vegas, Gran Canyon, Arizona, Texas, New Orleans.. ja, typ allt. Man skulle kunna saga att jag ar oppen for forslag.

Om nagon vill haka pa ( eller om jag kan haka pa er) sa skriv bara!

Jag ar 24 ar, ursprungligen fran Karlstad.

Vi hors!
Av Lisa95
2 apr. 2014 16:17
Hej!

Jag tar studenten nu till sommaren i nu i höst vill jag sticka till USA och utforska Los Angeles, Miami, new york, OC osv.
Jag är tjejen du söker! Jag vill hitta på allt möjlig, men känns läskigt att börja resan själv!

Så vad sägs?
Jag är driven, ansvarstagande, spontan och rolig tjej!

Kram
Lisa