Roadtrip USA September

1 apr. 2011 14:23
Visningar: 590
Hej.

Jag och min flickvän kommer att åka till USA i september. Vi kommer att göra en roadtrip på västra/mellersta delen för att se San Francisco, Los Angeles, Grand Canyon, Las Vegas, Yellowstone, Colorado och många platser däremellan.

I stora drag kommer vi att flyga till San Francisco den 19:e sep. och spendera några dagar där för att sedan fortsätta söder ut längs highway 1 till Los Angeles med hyrbil. Efter det går resan mot Crand canyon och vidare mot Las Vegas där vi kommer stanna några dagar. Vi kommer sedan fortsätta norr ut genom Salt lake city för att åka genom Yellowstone. Efter några dagar i yellowstone forsätter resan mot Mount Rushmore och söder mot Colorado där vi lämnar hyrbilen.

Denna del av resan kommer att ta till den 9:e okt, alltså 21 dgr. Vi kommer sedan flyga från Denver till Nashville och spendera några dagar där innan vi flyger vidare till Cancun i Mexico för en veckas sol, bad och maya tempel.

Är det någon som är sugen på att haka på någon del av vägen ?

Kan vara bra att näma att jag är 31 och min flickväm är 25 så lämplig ålder på resesällskap kan vara mellan 20 och 40.

Om det är någon som har synpunkter på något man inte får missa längs vägen så är det jätte välkommet.
Av Sisso
1 apr. 2011 14:46
Gissa om jag är sugen!! Från dagen vi kom hem har jag längtat tillbaka!!!! Gjorde en liknande resa för två år sedan och ligger nu i startgroparna och funderar på att åka igen. Mycket kvar att se...

Vill bara säga att Nashville är helt underbart! Vi var där i fyra dagar och ville aldrig åka därifrån. Ni kommer få en helt fantastisk upplevelse - som jag hoppas få läsa om här på RG :)
11 apr. 2011 23:14
Hej! Yellowstone ska vara helt fantastiskt! Hann tyvärr inte med det på vår USA-trip i somras. Sonen som var kvar två extra veckor hos släktingar var där och campade.
Om ni har tid mellan Las Vegas och Salt Lake, missa inte MOAB och ARCHES NATIONAL PARK. Helt underbart och väl värt ett stopp.
Vi körde från Salt Lake-Moab-Las Vegas- Los Angeles- San Francisco- Portland och tillbaka till Salt Lake genom Idaho.
Ta god tid på er och gör spontana stop på vägen (ibland visar sig de stoppen vara de bästa!)

Hoppas ni får en härlig tripp!
20 nov. 2011 15:38
Hej!

Hur blev det med er resa? Jag och min sambo ska göra en resa och utgå från denver, upp till Custer, Cody, Yellowstone , Jackson Hole, Salt lake city och så vidare neråt. Hur var det? Kan du dela med dig av några tips och erfarenheter?

m.v.h Lina