Roadtrip sydvästra USA

16 apr. 2014 18:33
Visningar: 276
Funderar på att bila från Austin i Texas till San Diego.
Familj med två söner 18 och 15. Ridning är ett intresse vi har.
Hade tänkt resa över jul och är lite fundersam kring klimat och vill gärna ha tips på sevärdheter på vägen. (tänkte hålla så sydlig rutt som möjligt).
Av Johwing
17 apr. 2014 09:36
Hej

Om ni är intresserade av ridning så kan jag rekommendera en ranch som borde passa för ett stopp med tanke på Er rutt. Förra sommaren besökte vi Hideout Ranch i Arizona 4 dagar. Ranchen ligger på gränsen till New Mexico och är ni ute efter en riktig ranch/ridupplevelse där fokus ligger på ridning så kan jag säga att ni kommer att trivas där. Ranchen är ganska liten och maxantalet på gäster brukar ligga på 8-12 gäster.

Underbara hästar och häftiga ridturer uppe i bergen. På morgonen lastade vi hästarna i en trailer och körde 1 timma upp i bergen och sen red vi olika turer varje dag på ca 4-5 timmar med paus för medhavd lunch i sadelväskorna.

Craig och Tamara som äger ranchen är väldigt lätta att ha och göra med och vi kände oss väldigt väl omhändertagna hela tiden. När vi var där så höll dom på att iordningställa en ny matsal/saloon och vad jag kan se på bilderna på deras hemsida så verkar den vara klar. Där kommer ni garanterat att få njuta av toppenmat och trevligt sällskap.

Kolla in deras hemsida http://hideoutranch.com/ , där kan ni läsa in er mer.

På Tripadvisor kan ni läsa omdömen om ranchen http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g31321-d1900789-Reviews-Hideout_Ranch-Portal_Arizona.html

Har ni fler frågor så försöker jag gärna svara.

Mvh Johan
Av Zodezo
22 apr. 2014 19:53
Har inte varit i de delarna av staterna än, men på min lista för framtiden så finns bland annat silver city och roswell som borde ligga ungefär längst med er väg :-)