Roadtrip San Fransisco - San Diego juni 2017

Av Bisu
5 mars 2017 09:31 (redigerad)
Visningar: 651
Planerar åka SF-SD med familjen ( vuxna barn ) och önskar tips på boende och platser att besöka. Gjorde själv Yosemite och Hwy1 för några år sedan. Egentligen sugen på Grand Canyon också, men vi har bara 10-11 dagar. Önskar, sol, bad, mat, kultur, avkoppling.
Av Hawaii
5 mars 2017 17:44
Jag hoppas du är medveten om att juni inte är en bra månad för sol & bad? Hur har du tänkt dig upplägget av de 10-11 dagarna?
Av Bisu
5 mars 2017 18:31
Har koll på klimatet. Landar i SF o stannar några dgr, hwy1 söderut några dgr, avslutar i SD ngr dgr.
6 mars 2017 12:52
Har ni besökt SF tidigare? Jag tycker att ni absolut skall besöka Alcatraz om ni inte redan gjort det. Highway one är mysigt, man kan köra det på en dag om man så önskar. Annars finns trevliga stopp som Carmel och Monterey och Santa Barbara. Vi hade inget bokat när vi körde där sist, utan lämnade SF och körde lugnt ner med 3 stopp. Skall ni ngt till LA? San Diego är väldigt trevligt men hoppa gärna Sea World (jag är inget fan av djurparker och har inte varit där, men för djurens skull, gör ngt annat kul).
6 mars 2017 13:01
Citerat från Bisu:
Har koll på klimatet. Landar i SF o stannar några dgr, hwy1 söderut några dgr, avslutar i SD ngr dgr.
I San Diego rekommenderar jag USS midway museet. Trots att jag sedan tidigare inte är särskilt intresserad av militära saker och båtar så var det fruktansvärt intressant att se detta hangarfartyg. De rekommenderade typ två timmar där men vår familj var där i över sex timmar, så häftigt!
Av Irene_v
8 mars 2017 15:29
Hej! Alcatraz i SF bör man inte missa, inte heller Carmel, Monterey och Santa Barbara, håller med Jenka här ovan. I Monterey finns det ett världsberömt akvarium Monterey Bay Aquarium som är något utöver det vanliga. Du hittar en jätte bra guide till måsten längs Highway 1 på www.resorochaventyr.se , direktlänk till den har du här http://www.resorochaventyr.se/nordamerika/highway-1/