Roadtrip Kalifornien i Augusti

Av Hoffad
31 maj 2016 21:23
Visningar: 48
Tja!

Jag heter Sofia, är 25 år och pluggar i Lund. I sommar har jag en resa bokad till Kalifornien. Jag flyger till LA den 8e augusti och hem från San Fransisco den 25e.

Däremellan har jag inga satta planer men vill gärna hyra en bil i LA och köra Highway 1 uppåt med stopp på lite sjyssta ställen längs vägen och sedan köra runt i Kalifornien för att avsluta i San Fran.

Jag har roadtrippat i USA tidigare och gjort Las Vegas och Grand Canyon, så det är jag inte intresserad av igen. Däremot ser jag gärna Redwoodskogarna, vingårdar och är öppen för alla möjliga ideér.

Jag kan både tänka mig att haka på någon som har en liknande resa planerad, eller hitta någon att planera med från start, förrutsatt att man inte vill helt olika saker ;)

Jag älskar hostellivet och bor gärna på hostel i den mån det går. Annars försöker jag hålla kostnaderna nere, så dyra hotell och andra exklusiva aktiviteter går bort.

Hör av dej om det låter intressant :)
5 juni 2016 22:19
Hej
Jag tycker det roligt som en härlig resa och är inne på samma månad och samma stad och samma planer utom San Francisco men är flexibel
Ska vi höras?
6 juni 2016 08:18
Highway 1 är en mäktig upplevelse!
Dock så tror jag att man ska köra från norr till söder (p.g.a man har kusten direkt på höger sida).

Se till att ha boende bokat (el. tält med er), då det brukar vara fullbokat (och även dyrt boende) längs "big sur".
Även dåligt med mackar längs 1:an (reservdunk).

/ Magnus
Medlemmen har tagit bort svaret