Roadtrip i USA sommaren 2013!

Av Simonj
18 apr. 2013 20:56
Visningar: 221
Hallå där!

Simon heter jag, pluggar för tillfället i Uppsala och är 23 år gammal. I och med att jag bara har ett examensarbete kvar på min utbildning hade jag tänkt ta studieuppehåll och resa jorden runt! Detta hade jag tänkt inleda med att spendera drygt två månader med bil i USA och köra från kust till kust!

Jag inleder hela resan med att hamna i New York i ungefär en vecka (kommer dit 12 juni). Efter det tar jag en sväng till St. Maarten, St. Barts och Anguilla i Västindien och kommer tillbaka omkring en vecka senare till Miami. Därifrån eller från Washington D.C. är det tänkt att min bilresa ska börja!

Den rutt jag från början tänkt mig är Miami -> Washington -> Boston -> Chicago -> Las Vegas (via Route 66) -> Los Angeles -> San Francisco. I samtliga destinationer är naturligtvis omnejd inräknad! I Kaliforninen kommer jag eventuellt möta upp med en polare. Jag har dock många andra ställen jag vill besöka och är flexibel med vilken väg jag åker, så länge det är kust till kust ;)

Det jag vill göra under min resa är naturligtvis att se naturen och de större sevärdheterna. Det viktigaste för mig är dock att få känna på kulturen, träffa människor från landet och göra spontana och äventyrliga saker!

Jag kommer resa ensam större delen av resan (om jag inte hittar någon skön rackare på vägen förstås!) och därför vänder jag mig nu till er för att se om det finns intresse för att hänga med på en sådan resa! :D Jag föredrar att resa med någon/några som är i min ålder och har samma intressen som mig!

Om detta verkar som en kul grej får ni gärna höra av er!

/Simon
28 apr. 2013 18:48
Tjena!

Tyckte din resa låter riktigt intressant. Har tänkt mig åka till Usa och vill uppleva så mycket som möjligt under sommaren där. Har tänkt mig vara borta ca 3 månader, vill åka i slutet av maj eller början av juni. Skulle vara kul att åka med en bit om det går, har tyvärr inget körkort för tillfället. Men hör gärna av dig om det låter intressant. så kanske vi höres!

ha det bra!

/ Aina