Roadtrip i USA 2017

5 apr. 2016 12:45
Visningar: 37
Hej! jag är en tjej på 18 år som tar studenten nu i juni. Har länge velat åka till USA och nu när jag går ut skolan så har jag tänkt att dra år 2017 så man kan jobba som fan och spara pengar och sen bara dra i några månader och leva livet. New york, miami, LA och florida är några av de platser som jag helst skulle vilja se men är helt klart på att utforska fler ställen!

väldigt öppen av mig och har inge som helst problem att träffa nya människor! så skulle vara hur kul som helst att hitta en glad, framåt och äventyrlig person som vill dela precis samma drömresa som mig!

Hoppas verkligen att det finns nån där ute som vill följa med för det skulle vara så fett!

KRAM
5 apr. 2016 12:49
tänkte tillägga att det behöver inte handla om månader utan också några veckor om det skulle vara så! hade tänkt mig någon gång på våren/ intill sommaren också dessutom!
11 apr. 2016 22:51
Hej! Jag är en kille på 18 år som är galet sugen på att åka till USA, kan vi prata någon annanstans tror du? Facebook kanske? :D
12 apr. 2016 20:04
Tjenis! Jag är sjukt intresserad av att resa till USA. Har funderat på att antingen backpacka eller göra en roadtrip (då med buss då jag ej har körkort) men är lätt på roadtrip med bil om du känner för att vara den som kör under resan :) Har själv ingen direkt resplan ännu men vet att jag vill vara borta ca 1-2 mån och se så mycket som möjligt! Är väldigt sugen på new york, LA, Miami, Vegas, kalifornien, san fransisco & texas bland annat! Hör gärna av dig!
12 apr. 2016 20:47
Hej! Vad kul att du är intresserad! :D tänkte om du vill pratade närmare om det om du har Facebook så kan vi snacka där?
12 apr. 2016 21:01
Citerat från Linnsette:
Hej! Vad kul att du är intresserad! :D tänkte om du vill pratade närmare om det om du har Facebook så kan vi snacka där?
Absolut! Vad heter du där? :)