Roadtrip i Oman nån gång mellan 15 januari och 22 februari

18 dec. 2011 18:45
Visningar: 514
Nån som vill åka på ett udda äventyr och bila runt i Oman 2 veckor i vinter? T ex från Muskat till Salalah och själv bestämma vad vi vill se och hur länge vi vill stanna.

Sol & bad, köra bil i ett vackert landskap, jogga på stränderna, träna lite om man har lust, gå på massage, äta och dricka gott, kanske klättra om möjlighet finns, grottor, berg, shoppa, grilla i öknen, arabhästar, kameler... :-)

Här finns fina bilder: http://www.omantourism.de/se/hoejdpunkter/al-shariqiyah.html

Jag som frågar är en trevlig, äventyrlig och rökfri tjej på 34 år som vill se mer än stränder och hotell, så därför söker jag en reskamrat (rökfri)som tycker att det här låter kul. Hör av dig om du också vill bort från turiststråken så snackar vi ihop oss lite. Mina vanliga kompisar är lite skeptiska till att resa i muslimska länder, men jag tror man får ut mer av en resa om man är öppen för det annorlunda.

Jag bor i Linköping, men det spelar ju egentligen ingen större roll var vi bor, huvudsaken är att vi kommer att ha kul ihop!
Av Nallec
26 dec. 2011 22:28
Hej Linnea120, vi skall till Dubai i mars nästa år, har varit där 5-6 gånger under åren, nu tänkte vi också ta oss till Oman, så du får gärna komma med tips då du varit där. Hoppas du får det bra i Oman, jag har bara hört att det skall vara bra. Skall du till Musqat eller någon annanstans i Oman ?
Av Kremla
30 jan. 2012 00:36
Hej Linnea

Synd att du inte skulle åka nästa vinter då hade jag gärna hängt med.
Hälsningar Kremla
(Logga in för att se e-postadress)
Medlemmen har tagit bort svaret