Roadtrip 2015

4 nov. 2014 23:47
Visningar: 167
Hej är en 29 årig tjej som vill ha lite resekamrater till en USA-trip. Helst någon som verkligen vill åka för de jag skulle åka med bangade ur.

Rutten är inte avklarad så jag är öppen för allt. Tänkte kanske köpa skåpbil sen dumpa den efter att man är klar. Killar eller tjejer spelar ingen roll, så länge ni är roliga, gillar att festa, hitta på saker och är enkla att ha o göra med.

Hoppas på svar
6 nov. 2014 10:58
Hur länge hade du tänkt dig och när? :) Är också sugen på U
6 nov. 2014 10:58
Hur länge hade du tänkt dig och när? :) Är också sugen på USA :)
6 nov. 2014 11:06
Hej kul du hör av dig....

Jag vill gärna vara borta den tillåta tiden vilket väl är tre mån???? Har absolut inte bestämt var jag vill åka, men NY, LA, las vegas miami, new orleans, texas kanske, kanske washington, grand canyon ja herregud allt..... Vart hade du tänkt dig??? Jag vill gärna åka i juni och komma hem i slutet av augusti ( går nämligen och läser en master så måste vara hemma till den börjar)...Hur ser dina planer ut???

Mvh

Anna
6 nov. 2014 12:40
Okej :) Låter grymt! Jag hade velat åka i Januari/februari egentligen. Adda mig på fb istället så pratar vi där? Rebecca Lindh norrtälje
6 nov. 2014 13:42
Hej okej men vad surt är du ledig då eller??? Som med många andra man får kontakt med så måste jag tyvärr säga att jag inte har facebook. Tog bort mitt konto förra året tänker på o skaffa fejkkonto (alltså med fejknamn) men orkar inte. Kanske hade varit lättare. Får jag tillräckligt med människor här som vill åka gör jag nog det men tills dess får vi nöja oss här. Men du kan inte tänka dig till sommaren????

mvh