Resväska eller ryggsäck?

Av Athus38
12 dec. 2015 23:45
Visningar: 1472
Hej jag skall flyga till Krabi i januari och vara borta 2 veckor. Skall starta och avsluta resan i ao nang däremellan troligen bo bla ngr nätter på charlie beach resort koh mook och ngr nätter på koh kradan ev kradan beach resort. Det jag undrar om är om det är mest praktiskt att resa med ryggsäck eller med resväska? funkar resväska eller blir det omständigt när man skall hoppa av båtar etc?
Av Hille2
13 dec. 2015 08:02
Använder själv alltid ryggsäck, men skulle tro att på dessa platser kvittar det nog vilket du väljer då massor med turister och speciellt barnfamiljer med mycket packning reser i området. Så det finns nog ett fungerande system även för resväskor och du lär nog inte behöva vada i vattnet med en väska på huvudet iallafall ;)
Av Zxcvbn
13 dec. 2015 12:29
Jag reste med ryggsäck, till Koh Chang och Koh Samet. Lite besvärligare att packa och det jobbigast är när man ska upp med något så måste man tömma hela väskan :-(

Och på Chang och Samet hade det inte varit några problem med en vanlig Resväska, Många som reste med resväska istället för ryggsäck.
Av Sierra
13 dec. 2015 15:49
När du åker till Mook och Kradan tar personalen på båtarna hand om bagaget. Du behöver inte bära det på eller av båtarna själv. Som sagt, resväska är mycket vanligt.
Av Macho
13 dec. 2015 22:02
Ryggsäck är för mej den klara vinnaren. Bägge händerna fria.
Det där att man måste riva ur hela packningen stämmer inte om man har lite sunt förnuft när man köper sin
ryggsäck. Har själv en som man kan öppna upp hela framsidan på.

MVH Macho
Av Zxcvbn
14 dec. 2015 06:47
Jag har så man kan öppna uppifrån samt nerifrån men tycker ändå det är lite bökigare, fast nästa gång Jag åker blir det ändå med ryggsäck, har bägge händerna fri so du säger.. min är på 52 liter. låter litet men funkar perfekt tycker Jag.
Av Athus38
14 dec. 2015 09:20
Verkar som att båtresor inte är något problem med resväskor till dessa öar men blir man avsläppt på stränder kanske man får dra resväskan i sanden och då är väl ryggsäck att föredra antar jag :-)