Resrutt KohLanta

Av Poolarn
3 apr. 2019 07:57
Visningar: 220
Planerar resa över jul och nyår 3-veckor. Önskar förslag på resrutt. KohLanta men vill inte vara på samma ställe alla veckor. Ex börja 2v klongDao+1v KlongNin eller liknande. Önskar även klämma in typ Kradan alt KohNgai några dagar. Eller är det bäst att bo på samma ställe i 3veckor och göra utflykter till olika stränder/öar?. vart ska man börja och hur skulle ni rekommendera en resrutt.
Vi är 2vuxna och 3barn 8,15,17. Börjar bli bokat på hotellen men skulle även vara tacksam för lite hotell/bungalowförslag.
Tack på förhand
Av Anlei
14 apr. 2019 15:09
Det beror på hur jobbigt ni tycker det är att packa ihop och flytta :). Jag hade nog ändå bytt boende någon gång. Klong Dao kan vara bra att starta på eller Long beach. Vet inte vilken standard ni tänkt men Southern Lanta, Noble House och liknande har familjerum. Jag hade definitivt tagit några nätter iväg på öarna såsom Koh Ngai (har bott på Fantasy resort som vi tyckte var helt ok), Koh Kradan (ej bott där). I år ska vi testa Bulone.
14 apr. 2019 21:26
KohNgai är ju fantastiskt vackert! Men allt beror ju på vad man vill ha att göra. Min bild är att det är mer "ta det lugnt" ställe. Vill dina ungdomar läsa en bok o slappa är det perfekt
Av Anlei
16 apr. 2019 10:33
Vet inte hur Koh Mook är nu. Annars kan det vara ett alternativ och ta sig till Emerald Cave mm. Hörde dock att Charlies hade stängt och att det var allmänt nedgånget där nu.