Reskompis till Barcelona 2015!!

27 aug. 2015 20:08
Visningar: 33
Hej! Jag heter Sofi och vill jättegärna ta steget att flytta till Barcelona ett tag. Jag tog studenten förra året och har jobbat sen dess. Planen är att hitta någon som vill åka ner (helst i början av oktober!) och dela lägenhet. Tänker att det är smart att bo på hostel i början då det är lätt att bli lurad om man skriver på kontrakt kvar i Sverige utan att ha sett lägenheten. Det jag vill göra där är jobba (tänkte söka på plats) för att kunna finansiera alla roliga upptåg samt mat och så.

Om du också vill åka på äventyr så tveka inte att kommentera!!
1 sep. 2015 19:17
Hej!! Jag vill också jättegärna bege mig utomlands för att jobba för att klara sig och resterade tiden bara hitta på massa olika roliga grejer på obestämd tid. Tog studenten i juni och har sedan dess jobbat och ska göra tills sista oktober, men åker supergärna ner i november! Vill bo tillsammans med minst en annan person och bara lära känna mig massa nya människor med andra erfarenheter i livet än mina egna! Hör gärna av dig tillbaka om du är intresserad :D
1 sep. 2015 20:53
Hej låter kul! Jag vill dock inte skjuta upp det en hel månad egentligen men kan ju höra av mig om det blir så ändå..
8 sep. 2015 10:11
Hej Sofi!
Jag är precis som du väldigt sugen på att dra iväg och jobba utomlands och samtidigt bara ha skitkul. Barcelona låter perfekt! Jag är 21 år och jobbar förtillfället men har just nu bara september ut så att åka i oktober skulle passa utmärkt.