Reskompis sökes! Volontärresa delfiner

17 jan. 2014 21:17
Visningar: 539
Hej!
Jag är en glad och positiv 18-årig tjej som planerar åka på volontärresa till Kenya sommaren 2014.
Projektet består av delfinforskning där man snorklar, studerar och observerar det marina djurlivet i Kenya. Som volontär bidrar man till delfinernas välbestånd och överlevnad. Man bestämmer själv hur länge man vill vara där, jag har själv tänkt mig en period på 2-3veckor.

Skulle vara kul att veta om någon mer är intresserad av delfin-volontärarbete! Vill helst inte åka själv. :)

Tveka inte att kommentera om du är intresserad!

Länk till organisationen:
http://www.blueberrysprak.nu/aeventyr/kenya/delfinforskning.asp

/ E
19 jan. 2014 02:04
Hej! Jag blev så glad när jag såg ditt inlägg, jag har varit på exakt den där volontärresan och jag kan säga att det är en av de bästa saker jag har gjort i mitt liv. Jag bokade fyra veckor men blev kvar i tre månader, Kenya är helt fantastiskt. Människorna är underbara, stället är otroligt vackert och att studera delfiner är verkligen en upplevelse!
Jag hoppas att du kommer iväg :) Och om du har några frågor så svarar jag gärna!
29 jan. 2014 23:00
Hej!
Jag tycker det där låter hur kul som helst! Tidsperioden låter också bra! Har aldrig varit i den delen av Afrika men är sjukt sugen =)
Hör gärna av dig!
11 juni 2014 22:05
Hej! Jag är jätte intresserad! Tänker bara på priser osv, kostar det att vara volontär på detta stället? Jag heter Bianca och är 18 fyller snart 19, tog precis studenten. Blev jätte glad när jag såg ditt meddelande! Med vänlig hälsning, Bianca