Reskompis Indien mars/april 2015

15 feb. 2015 09:37
Visningar: 189
Hej! Jag letar efter någon att resa tillsammans med till Indien från mars eller april. Har ingen aning om hur länge, utan vill kunna stanna så länge man har lust och fortfarande utvecklas. Jag har en önskan om att resa runt, gärna till Calcutta, Bombay och Jaipur (framförallt). Skulle också vilja besöka olika ashrams som den yogi jag är. :) Är ingen festtjej men har inga problem att gå ut någon gång då och då, men det är inte målet med resan. Gillar även äventyr, så besöka ashrams blandat med äventyr - en skön mix tycker jag!

Söker någon likasinnad, som mer vill åka och utvecklas på "det själsliga planet" än att festa runt. Har själv varit i Indien 2 gånger tidigare. Har dels volontärarbetat och även varit på semester i Goa. Denna gång vill jag upptäcka mer av detta kaotiskt underbara land!
15 feb. 2015 11:54
Hej! Jag vill till Indien och gå kundaliniyogalärarutbildning. Jag kan dock inte dra förrän efter sommaren. Och dessutom är jag lite äldre än dig ifall det nu skulle spela någon roll :) Men intresserad absolut!
15 feb. 2015 15:08
Nej det spelar absolut ingen roll. Tyvärr vill jag åka snarast möjligt.. Men kul med kundalinyoga! Önskar dig lycka till =)