Reskompis (eller snarare flytt+jobbkompis) till Norge, hösten 2017?

25 maj 2017 09:55
Visningar: 235
Hejsan!
Mitt namn är Sofie, jag är 19 år och bor i Stockholm. Är en positiv, glad och stundtals rolig (ibland tycker jag nog att mina skämt är roligare än vad de egentligen är) tjej som till hösten är sugen att flytta till Norge, och då främst Oslo. Mina planer är att bo i kollektiv och jobba, och utöver det försöka få en jätterolig tid med nya gemenskaper och nya upplevelser. Har ingen riktig plan hur länge jag vill vara borta, men tänker ca ett halvår/år. Skulle vara jätteroligt att hitta någon människa som har liknande planer och vill snacka vidare, då det skulle kännas tryggt och roligare att flytta tillsammans med någon. Hör gärna av dig! :)
31 maj 2017 16:43
Hej!
Vad roligt! Det låter som att du precis beskrev mina planer och önskemål! Vore hur kul som helst!
Hör gärna av dig till mig på facebook; Brendah Henrysson
10 juni 2017 23:22
Hejsan!
Jag heter Felicia, är 18 år och funderar lite på att göra samma sak i höst när jag tagit studenten. Sen tycker även jag att det skulle vara roligare att flytta tillsammans med någon/några isåfall:) Skicka gärna ett meddelande till mig om du vill prata mer!
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Clara_
8 okt. 2017 09:35
Hej! Låter precis som det jag tänkt mig! Tycker precis som du att det kan vara roligare att åka fler, när mer exakt hade du tänkt komma iväg? :)