Reskompis chicago - san francisco ROUTE 66

2 feb. 2016 09:29
Visningar: 17
Hejsan!
Jag har planer på att boka en resa till Chicago för att därefter hyra en bil, åka längs med route 66 och lämna tillbaka bilen I San fran. Jag kommer sedan därefter åka från San fran - Auckland Nya zeeland för att resa och jobba.

Planerar att åka någongång I mitten på April 2016 , stanna I usa ca 2 månader och sedan fara vidare. Vill du inte följa med till Nya zeeland så är det lugnt !:)

Bilhyran + bensin och mat kan bli dyr om man reser själv, dessutom tycker jag att det är roligt att åka med någon annan så det är därför jag flaggar för reskompis :)
Du måste bestämma dig snart då jag måste veta innan jag bokar resa till Chicago om någon kan följa med (min budget kommer inte riktigt hålla annars)
Vore gött om du hade körkort också, jag ska fixa ett internationellt körkort nu den kommande veckan.

Flygpriserna nu ligger på ungefär mellan 2000-5000 kr beroende på sida och när man flyger, jag kollar på momondo .
BIlhyrning ligger ungefär på 15.000 för den perioden på de sidor jag kollat på
(du kan kolla mer på RentalCars.com)
Innan USA måste du fixa ett ESTA kort, det gör du här: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/
kostar ca 120 kr och går på ett par minuter.

Sevärdigheter längs med route 66 kan du söka på antingen här eller google, finns massor att se!
Så om du är sugen på att åka längs med Nevada öknen och lyssna på härlig gammal rock n roll så tveka inte att skriva till mig :) Det är typ mina högsta dröm, som den Fallout nörden jag är...
2 feb. 2016 16:04
Hej, jag har sån lust att göra exakt den resan. Hittar heller ingan annan som vill följa med. Om du fortfarande har lust och letar efter resesällskap är jag lätt på! Jag bor just nu och jobbar i Hemsedal men har lust att snart dra. Älskar äventyr, resa, musik, hippie happy lifestyle och träffa underliga härliga nya människor är precis vad jag vill just nu.

Hör av dig!

/Åsa