Reskompis/ar tågluff Europa

Av Zyndria
8 maj 2012 17:46
Visningar: 287
Hej!
Jag har planerat att besöka diverse länder i Europa. Start runt 17-18 Juni och tänkte resa i cirka en månad. Jag är intresserad av att se olika större städer, museum, natur osv. Har inte planerat någon rutt ännu men länder/städer jag är intresserad av är: Italien, Grekland, Kroatien (split) , Prag, Frankrike (nice), Budapest. Söker en eller flera reskompisar att starta resan med eller att dela hela upplevelsen med.
11 maj 2012 22:57
Hejhej!

Jag är sjukt sugen på att likt som dig, resa och upptäcka saker!

21 årig tjej från Motala, varit iväg tidigare och rest i Australien och Nya Zeeland vilket var det bästa jag gjort hittills. Tågluffning i Europa skulle vara härligt!

Jag är en tjej som gillar att upptäcka och hitta på saker lika mycket som jag gillar att dra ut o festa och träffa nya människor. Söker en tjej som är ute efter ungefär samma sak.

Jonna
Av Erikk
12 maj 2012 21:08
Hej,

Jag är inne på samma sak. En dryg månads tågluff runt i västra Europa. Jag vill till Berlin, Rom, Nice, Paris och London, men jag vill självklart se massor av andra saker på vägen. Är framförallt intresserad av Franska Rivieran. Jag tänkte starta från Västerås/stockholm ungefär den 18 Juni och Berlin är väl första målet.

Kan tänka mig att resa hela vägen med en/flera personer eller att man startar resan tillsammans.

//Erik
Av Dennnis
22 maj 2012 19:12
Hej!
Jag har också tänkt tågluffa kring den 17-18:e juni och en månad framåt! Min inställning är att ta det som det kommer och att inte ha någon speciell plan. Platser jag är intresserad är stora städer kring central och östeuropa - men att även åka ut på mindre "kända" orter. Just nu har jag ingen speciell/speciella att påbörja resan med.