Resekompis till Mexico i vinter

30 maj 2017 14:15
Visningar: 276
Hej! Jag är glad, social, flexibel och skrattglad tjej från Stockholm som drömmer att åka runt i Mexico i vinter. Inget är bestämt så varför inte göra en avstickare till Costa Rica? Jag vill jätte gärna skaffa en reskompis som är likasinnad och öppen för nya äventyr och träffa nya vänner.
Jag heter Nelly Lång på fb om ni vill ta kontakt!
16 juni 2017 10:42 (redigerad)
Hej Nelly, nu tror jag att jag addat dig på facebook.

Vad roligt att du också planerar att resa .Jag skulle jätte gärna vilja resa iväg redan i September.
Jag skulle gärna vilja besöka så många länder som möjligt! Argentina, Chile, Bolivia, Peru, Colombia eventuellt även fler länder och även Galapgos. För att sedan ta sig upp mot Latinamerika, Mexico och Costa rica och om ekonomin tillåter även besöka Cuba. För att sedan ta oss upp mot Mexico och om ekonomin tillåter fortsätta resa runt en del i USA. Är också fleixbel. Den enda hålhaken är väl att jag inte kan någon spanska. Pratar du spanska? Kan du tänka dig att tänka dig att resa redan i september? Hur länge har du tänkt vara borta? Vill du också besöka fler värdsdelar?
20 juni 2017 03:44
Vad spännande, jag är också intresserad! Skulle också vilja besöka andra länder än bara Mexico. Gillar att resa runt och se så mycket som möjligt.

När hade du tänkt åka? :) jag hade gärna åkt mitten på augusti eller början av september.
21 sep. 2017 18:49
Hej på er!

Jag befinner mig för tillfället i Colombia och åker till Mexico City nu på tisdag. Ingen av er som har vägarna förbi Mexico City nu i oktober? :)
21 sep. 2017 19:19
Hej! Jag kommer åka till Mexico Cancun 24/12 och vara i Mexico och resa runt till 12/1 och sedan åker jag till Costa Rica och är där tills jag åker hem sista januari :D hojta om ni är där då och vill mötas upp, skriv gärna på min facebook Nelly W Lång!
Av Ella73
3 okt. 2017 14:10
Hej!

Jag funderar starkt också på att åka till Mexiko och Playa Del Carmen igen i dec. Jag har redan varit där 2 ggr tidigare och hunnit se ganska mycket. Jag kan spanska och klarar mig ganska bra. Jag har 2 datum som jag kan tänka mig antingen 5 dec eller 19 dec och kan vara borta i 2 v då jag jobbar. Om någon är intresserad skriv :-)
6 jan. 2018 23:15
Är i PDC nu tills 16 jan. Struntar i ålder eller kön.
Ta en drink eller utflykt, har vart på några underbarab cenotes.
Jens