Resekompis till Filippinerna i feb?

Av Ylfa
13 jan. 2016 16:52
Visningar: 94
Hej! Jag är en tjej på 25 år ifrån Göteborg som letar efter en skön person att åka iväg tillsammans till Filippinerna! Tanken är att flyga ifrån Göteborg till Manila runt mitten utav februari och därifrån resa runt i Filippinerna för att utforska och träffa nya Goa människor! Hör av dig ifall detta låter intressant!:)
16 jan. 2016 08:12
Hej Ylfa! Har fått några veckor ledigt från jobbet och är som du också väldigt sugen på Filippinerna! Har också möjlighet att åka hemifrån i mitten på februari, och kan vara iväg i ca 3-4 veckor. Vill bara komma iväg en sväng och känna värmen. Kan absolut ligga någon dag på stranden, men älskar också att hitta på nya, annorlunda saker. Är som person väldigt lätt att ha och göra med, öppen för att träffa nya människor, social och glad! Hör gärna av dig på Facebook om det låter kul, Miranda Reimer heter jag där :)
Av Jolind
13 feb. 2016 08:43
Hej! Landade precis i Manila och ska till Palawan nu. Sedan obestämt vart jag ska. Jag nås på www.facebook.com/jolindh om du vill mötas upp någonstans. Ha det bra!
2 nov. 2016 08:23
Hej! Jag har också funderat på att åka till Filippinerna i början på februari och vara borta 3-4 veckor. Känner att jag inte kommer klara en vinter hemma i Sverige och har hört väldigt bra om just Filippinerna. En f.d studievän var där förra året och jag har fått en hel del tips på vart man ska åka :) Planen är att utgå ifrån Manila och sedan resa runt för att upptäcka magiska platser :)

Miranda & Ylfa hör gärna av er på Facebook, jag heter Natalia Lidvall ifall det låter intressant!