Resekompis i september

Av Tovewi
8 juli 2015 20:00
Visningar: 42
Hej!
Jag heter Tove och är 23 år. Jag har velat resa sedan flera år tillbaks men har inte fått tummen ur. Nu känner jag att jag behöver få en paus från allt jobb och plugg för att ha lite roligt och se världen. Problemet är att jag inte har någon att resa med och är inte så lockad av att resa själv.

Jag har tänkt att tåglugga i Italien, ta det lite som det kommer men ändå ha någon slags färdplan. Jag vill se göra allt ifrån vandra, träna, shoppa, festa, matlagningskurser, se sevärdheter osv. - jag vill uppleva och verkligen ha roligt!

Jag har åkt på flera weekend resor men har aldrig rest under en längre tid så om du/ni skulle ha lite resevana så skulle det absolut inte vara ett minus, annars får vi lära oss tillsammans :)
Tycker du att det låter intressant med Italien eller om jag verkar intressant så får du gärna höra av dig till mig, jag är öppen för förslag! :)
10 juli 2015 14:11
Hej Tove,

Kul att du ska ut och resa. Det hade jag också tänkt. Jag är dock mer inriktad på Balkan och Östeuropa, då jag varit där flera gånger. Har bland annat jobbat i Albanien och Kosovo. Italien skulle kanske också locka, jag kan iallafall italienska.

Jag kommer att utgå från Nürnberg/Bayern den 23 juli då jag ska hälsa på min bror som bor där. Men du kan inte resa förrän i september? Jag hade väl mer tänkt augusti kanske.

Fördelen med Balkan och Östeuropa är att det går att leva så billigt. Boende: 50-120 kr/natt. Mat: 20-50 kr.
Så om vill resa längre och billigare, hör gärna av dig :)
22 juli 2015 09:33
Jag har väldigt länge velat åka tilm italien men har inte tagit tag i det än.. Jag är absolut på att tågluffa runt i italien till höst, men det beror lite på om jag kommer in på högskolan eller inte. (Dock tror jag inte att jag gör det så..).
Hör gärna av dig.
28 aug. 2015 13:23
har du hittat nån resekompis ännu? :) ska också ut och resa i september!
Av Idask
28 aug. 2015 19:07
Heej!

Jag är också väldigt sugen på att åka ut och resa! Har du hittat någon reskompis än? Italien verkar supermysigt och det skulle vara härligt att komma härifrån lite grann! Hör gärna av dig :)