Resekompis hösten 2016

15 aug. 2016 15:44 (redigerad)
Visningar: 101
Hej!
Är en lättsam och spontan 20årig tjej från dem norrländska skogarna. Intresset till att resa i höst antingen till Afrika eller också Sydamerika är enormt stort! Har alltså inga större planer då jag skulle kunna göra vilken resa som helst i princip. Vore kul att hitta en likasinnad person att dela detta äventyr med och planera lite tillsammans osv:)
Hör gärna av er om intresse finns!
15 aug. 2016 16:16
Hej!
Jag skulle jättegärna åka till Afrika eller Sydamerika (men helst Afrika). Har tänkt på det ett tag nu! Hur länge hade du tänkt stanna/resa? :) Jag har inte heller några jättestora idéer utan skulle vara kul att planera tillsammans :)
15 aug. 2016 18:42
Ja Afrika står främst på min lista just nu också! Och hade väll tänkt 3-4 veckor kanske,beroende på vad och hur mycke man vill se och göra osv:)
Kom hemskt gärna me idéer och förslag på vad som finns att upptäcka å göra
Av Sarar22
17 aug. 2016 17:00
Hej på er!! Jag är också jätteintresserad av Afrika. Typ besöka massajbyar, safari, kanske besöka något barnhem... andas in kulturen :) Resa runt helt enkelt. Tänkte först volontärarbeta där men det är ju så himla dyrt :/ Vilka länder vill ni besöka?
17 aug. 2016 20:19
Hej! Så himla roligt!!! Är väll typ inne på samma spår..:) inte kollat upp så mycket men kanske Kenya, Tanzania, Zimbabwe,Sydafrika hade varit spännande! Också kollat en del på volontärarbete och håller med om att priserna är ganska höga. Men hör gärna av dig på FB så kan vi spåna mer idéer å planer:) Moa Stenlund (Skellefteå)
17 aug. 2016 20:48
Vad roligt!! :) Vi kan skapa en grupp på Facebook!
Av Sarar22
21 aug. 2016 15:52
Jag har lagt till er båda nu på fb :) Vad kul!! Jag tycker också att Kenya, Tanzania och Sydafrika verkar va så himla fina ställen... Vi kan ju prata vidare på fb, skapar en grupp!
21 aug. 2016 21:14
Åh jag är också intresserad av att åka 3-4 veckor i höst och funderat på Afrika! Felicia Gillberg, Örebro - på Facebook 😃
22 aug. 2016 21:03
Jag har för ett bra tag sedan en flygbiljett till Costa rica, den 5 Oktober :) Planen har hela tiden varit att volontärjobba men nu har jag ändrat mig (pga att ha råd att åka vidare till Australien sen och backpacka), så blir att resa runt och upptäcka/uppleva så mycket som möjligt av Costa Rica på ca en månad :) Surfa, djungeln, söta apor, vulkaner osvosv. Ni verkar vara inne på Afrika, men tänkte jag skriver så får ni gärna höra av er om någon känner för att prata mer om Costa Rica :)
27 aug. 2016 20:19
Hej!
Jag letar också efter andra roliga människor att resa med, och jag är också intresserad utav att resa till Afrika igen nu till sen hösten och tidiga vintern! Jag vet inte ifall ni fortfarande letar efter folk att resa med, men ifall ni fortfarande gör så hör gärna av er! Johan Mårtensson, Trollhättan på Facebook eller om ni vill mejla: (Logga in för att se e-postadress)
1 sep. 2016 23:50
Hej hej! Jag har funderingar på att göra fältstudie för min C uppsats till hösten i Kenya, men känner sisådär för att åka ensam. Vore kul om man kunde tajma med er. Jag känner en del folk och förmodligen boende i utkanten av kibera, nairobi. Om ni är intresserade är det bara att ni hör av er på fb, Ida Lönnström.
Diskussionen är stängd för nya svar