Resekompis för jorden runt backpacking

22 mars 2021 13:28
Visningar: 306
Jag är en tjej på 18 år som tar studenten i vår. Jag är så otroligt sugen på att backpacka, och jag vill lite överallt, helst sydamerika och asien! Jag älskar att upptäcka världen, ta dagarna som dem kommer och bara njuta. Jag är inte rädd för att bo/äta så billigt som möjligt för att kunna lägga pengarna på lite roligare saker, så du/ni får gärna vara likadana.. Jag är inte heller någon storstadstjej utan jag vill uppleva natur och äventyr.

Jag letar efter en tjej/ tjej + kille i samma ålder som har samma dröm som mig och är extroverta, vill träffa nya människor och bara uppleva världen. Hör av dig om jag låter intressant!
23 mars 2021 07:46
Hej! Är intresserad av att hänga på då jag ocks0 är sugen på detta!! :)
Medlemmen har tagit bort svaret
Medlemmen har tagit bort svaret
7 apr. 2021 10:20
Hej, jag är super intresserad! Vill även bo och leva billigt för att få pengarna att räcka. Jag blir 22 i sommar och har inga planer för varken hösten eller vintern!
Av Lina02
18 maj 2021 20:54
Hej! Tar också studenten nu till sommaren och är inne på exakt samma spår som dig. Uppleva mycket och leva billigt😃
23 aug. 2021 13:26
Hej! Har du kommit iväg ännu? Jag har planer att åka iväg cirka 2 månader i slutet av december till Asien!
29 sep. 2021 00:22
Heeej! Jag är en tjej på 19 år som jobbar och sparar pengar för fullt. Jag vill ut i världen och backpacka, vill gärna komma iväg kring januari eller februari 2022 och absolutc senast i april 2022.
Jag vill resa så länge pengarna tillåter, gärna 3-6månader till att börja med, sedan stanna och jobba lite på olika ställen för att kunna stanna och resa ännu längre.

Jag är väldigt intresserad av Asien/Indonesien, vill till Thailand, Bali, Filippinerna osv. Vita stränder, turkost vatten, vattenfall, äventyr, se natur och uppleva världen bit för bit. Även nyfiken på mycket annat också samt öppen för förslag!

Som ensam tjej skulle det kännas tryggt att ta följe med någon eller några andra med liknande intresse!

Jag är glad, positiv, driven, tränar, driver egen skönhetssalong sedan 2år. Vill otroligt mycket, drömmer om att bo utomlands i värmen, men först vill jag se mig om, se allt som finns att se, och till att börja med vill jag upptäcka Asien/Indonesien!

Hur känner du för att åka i januari? Och hur länge har du lust att vara borta, kan du tänka dig att stanna och jobba på vissa ställen så att man kan stanna längre? Och hur känner du inför Thailand och bali?😃🏝🌍🥳