Resa till Kroatien

Av Heda
12 maj 2010 23:18
Visningar: 831
Våran familj är intresserade av att åka till Kroatien i sommar 2010. Vi tänkte bila ner, men nu är våran fråga var är det bästa ställen att åka till med barn (åldrar 5,11,14 år), vi vill ha bra badmöjligheter ? Även tips på roliga och sevärda utflykter!
Tack på förhand!!!
Av Zoca
13 maj 2010 12:42
Hej Heda!!!!
trevligt att ni väljer Kroatien och eftersom ni tänkte bila ner det är troligt ni hamnar i Istrien (norra delen)så googla ställerna som Ön Krk (Baska)....Porec ...Umag ..det finns jätte många fina platser i Kroatien ..om ni tar motorvägen A1 från Zagreb till Split(europa bästa väg änligt många)då har ni Makarska rivijeran med Makarska..Baska voda..Brela(googla på de platserna)eller öarna Brac eller hvar som ligger utanför Split..På ön Brac är Bol och Supetar som har bra bad...det är härligt bila vid hela kroatiska kusten vägarna kan bli smala men håller bra kvalitet..vackra vyjer är i storsätt överallt...Så ert val är mycket beroende på vilken väg väljer ni och hur mycket ni vill köra och inte den minsta hur längre ni stannar..trevlig resa..on ni undrar något det är bara fråga..mvh Zoca
Av Heda
23 maj 2010 11:50
Nu har jag sökt runt lite på Isrien och Krk blir inte klok på vad som är bäst.
Vi ska bila och stanna i ca 2 veckor i Kroatien för att mestadels bada och sola. Var är det bästa stränder, var är det finast och som har mest utbud av övriga man kan hitta på en semester av Istien och Krk och vilken del av öarna (norr el söder)? Kan ngon hjäpa mig???? tacksam för svar!!!!!!!!!!