Resa själv Ensam tjej

Av Avennas
8 nov. 2017 18:34
Visningar: 689
Help. Har inte rest själv annat än till storstäder i Europa. Behöver nu kliva lite utanför min komfortzon och det lutar starkt åt Sri Lanka.
Det verkar tämligen lätt att köpa tågbiljetter och åka tåg, men hur är det med boende? Ska man fixa på plats? Boka innan? Boka nästa boende från boendet där man är? Bäst på hostel/guest house? Hur fungerar wi-fi?
Ja, alltså för en oresvan- funkar Sri Lanka?
2 apr. 2018 12:57
Hej!

Nu vet jag att det var längesedan du skrev detta så den stora frågan är ju om du redan har gjort din resa? Vi är annars tre killar som tänker resa till Sri Lanka nu i sommar 25 juni -15 juli. Vi söker medresenärer för att få ner priset lite, vi har för hoppningsvis fått med oss en planarkitekt än så länge. Vi kommer att resa runt på ön med en guide, om du har lust att hänga på så är det inga problem att du gör din grej vid sidan om och vill du så häng på våra saker. Vi kommer snorkla, surfa, djungel och besöka tempel.

Hör av dig om du är intresserad,

Fredrik, Martin och Jens!
4 apr. 2018 15:30
Sri Lanka är ett mycket lättrestoch trevligt land. Kan inte tänka mig att det är problem för en ensam kvinna - med normal försiktighet. Om du inte har särskilda önskemål och inte reser i absoluta högsäsong går det att hitta boende på plats. Booking.com fungerar annars bra för bokning och man slipper letande