Resa runt i usa

Av Idal90
12 maj 2015 16:36
Visningar: 224
Hej. är en ensam tjej på 24 år som skulle vilja åka runt i USA i en månad ungefär,
Att försöka se och göra så mycket som möjlig..
Har ingen aning var ja vill börja att åka eller när jag vill åka jag vet att jag vill försöka se så många stor städer som möjligt och va en typisk turist, men vill inte åka själv så är det någon mer som är intresserad att dra iväg slutet av detta år och bara ha en helt underbar månad man sent ska glömma?
Jag har körkort så bila runt är ett självklarhet men kanske behöver flyga lite också.
16 maj 2015 15:30
Jag är lite inne på samma planer! Vilka ställen i USA är du intresserad av att besöka? :)
16 maj 2015 22:08
Hej!
Jag va i USA förra hösten och bilade västkusten och sen till Austin i Texas, det va en riktigt rolig resa men jag skulle vilja göra om den igen så att jag hinner göra det jag inte hade tid till sist. Vet du några saker som du skulle vilja göra/uppleva eller är det lite planering som behövs först? Hör av dig om det låter intressant! (Jag är ny medlem här så har inte hunnit göra i ordning min profil men jobbar på det!
Av Idal90
16 maj 2015 22:20
Skulle vilja åka till de typiska turist ställen typ road 69, LA, LAS vegas, New York, o de större städerna med de saker man behöver se i de städerna :)
16 maj 2015 22:35
Menar du route 66? Vi åkte på delar av den men om man ska åka hela så tar det ganska mycket extra tid men man väljer ju hur man vill göra med sin tid. LA skulle jag kunna åka tillbaka till i några dagar för där fanns mycket att se, SF va nog finaste staden så där går det också att vara ett tag om man vill. Har du tänk att hinna åka genom hela USA? Det finns många städer att välja på och MYCKET saker att göra, man bör inte åka längre än 50 mil om dagen om man nu inte måste vill säga. Vad hade du tänkt dig för budget för resan om vi säger att det är en månad? :)
Av Idal90
19 maj 2015 23:08
jag har inte tänkt en budjet än men vill försöka lägga de mesta på nöjena o flygen o så billigt boende de går typ, man ska ändå bara sova där men vill se

Las vegas
Kalifornien San Francisco, Beverly Hills, Hollywood, Universal studios
New York
Seattle
Grand Canyon
Niagrafallen
Mount Rushmore

men om man får in allt detta på en resa men en inte för hög summa har jag inte kollat upp än =)