Resa runt i augusti - Vastkusten, Vegas, Arizona, Texas..?

25 mars 2014 18:22
Visningar: 195
Hej!

Soker lite resesallskap for en rundtur i USA. Bor for tillfallet i Seattle, och har gjort det i drygt ett ar. I sommar vill jag se mer av det har gigantiska landet. Har bilat ner till LA (San Fran, Portland ) fran Seattle forr, men kan verkligen tanka mig att gora det igen. Annars ar nagra av mina mal Vegas, Arizona ( Gran Canyon! ) eventuellt Texas for att se lite cowboys och oken. Kan aven tanka mig att sticka over gransen till Mexico en svang! Florida ar ocksa helt okej.

Jag gillar allt fran stora stader till haftig natur. Alskar ol, musik, traffa folk, uppleva nya kulturer, aventyr, spelningar osv. Inte speciellt intresserad av shopping eller dans, men kan val anpassa mig lite.

Stort plus ar om du har korkort och ar minst 21 ar ( vegas kan bli lite krangligt annars..)

Nan som ar sugen pa att haka pa?

Cheers !
26 mars 2014 18:09
Hej!

Jag kommer att åka till Kalifornien i slutet på juli och stanna i USA till slutet på augusti.

Min sambo jobbar i Kalifornien så jag tänkte både börja och avsluta min resa där, men sen har jag typ 3 veckor där emellan när jag skulle vilja resa runt lite.
Jag skulle vilja se San Francisco, LA, (eventuellt San Diego och/eller Las Vegas), Gran Canyon. Skulle också tycka att det var häftigt att se Texas eller Mexico!

Jag är 25 år, har tyvärr inget körkort men är så fruktansvärt sugen på att hitta några att resa med, så kanske om vi får ihop någon/några till så kan jag bidra lite extra med bensin eller något.

Hoppas du kan tänka dig att diskutera vidare trots körkortsbristen!
26 mars 2014 23:44
Hej!

Det later ju toppen, kul att vi vill se typ samma saker! At du inte har korkort ar ju inte hela varlden, jag alskar ju faktiskt att kora bil, och sen gar det ju att flyga om det skulle vara langre strackor ocksa. Perfekt om du ar i Kalifornien fran start,det ar ju en bra utgangspunkt om man vill motas upp ( det ar ju bara nagra timmar fran Seattle ) Man kan ju tanka sig att borja dar och bila oster ut via Vegas och Arizona mot Texas. Eller sa.. Var i Kalifornien har du din sambo?

San Diego och Mexico hade ju ocksa varit haftigt! Sa ja, jag ar absolut oppen for fortsatt diskussion ;) Skriv garna ett litet meddelande om dina intressen och vad du vill ha ut av resan osv, sa kan vi ju fortsatta snacka utifran det. Kul!!