Resa runt i Asien f.r.o.m december

Av Josefis
27 aug. 2015 19:28
Visningar: 62
Halllooooo! Jag är trött på Sveriges väder och är inget större fan av vintern så jag tänkte resa runt i Asien med start nångång i december och hemgång runt februari-mars (så långt pengarna räcker helt enkelt.)
Indonesien (Bali, giliöarna, mm) Filippinerna, Kambodja, Laos och Vietnam, är de länder jag tänkt på, men spelar ingen roll i vilken ordning eller om de faller bort eller tillkommer något, jag är öppen för förslag! Har ju tyvärr ingen som kan åka med mig och jag kan ju självklart åka själv men hade varit kul att få med sig någon/några!

häng med de blir kul!!
Medlemmen har tagit bort svaret
21 sep. 2015 12:29
Hallå! Jag har en resa bokad men min resekomois har hoppat av. Jag åker till Thailand 30:e december och planen är att resa runt i thailand i en månad ungefär, sedan vidare till Kambodja och Vietnam och sedan från Vietnam har jag flyg bokat till Bali i mitten av februari, där jag ska på surfläger, sen stannar jag på Bali i ca tre veckor för att också besöka giliöarna och efter det flyger jag till Singapore och spenderar ett par dagar där innan jag åker hem därifrån och det är i mitten av mars. Känner du dig intresserad så hör av dig! :)
Av Ccissii
28 sep. 2015 16:27
Hej!! Detta låter intressant! Letar efter flera resekompisar just nu! Hade tänkt äta i slitet på december /början på januari beroende på jobb! Lägger gärna till Thailand att besöka i listan av alla länder! Vill verkligen till koh lipe, södrastr ön i Thailand! Om du vill får du gärna lägga till mig på fb så man kan prata vidare! Heter Cecilia Johansson på fb! Hade varit superkul att få ihop ett litet gäng :)
Av Josefis
30 sep. 2015 21:52
Olivia, tänkte dock åka i början på december men vi kan ju absolut prata mer? Lägg till mig på Facebook om du vill, Josefin Brask heter jag där :)
4 okt. 2015 23:19
Hallå! Är själv sugen på att dra på en exotisk långresa. Inte planerat exakt vart ännu men gillar dina planer! Är öppen för de mesta helt enkelt men är helt klart sugen på Asien/Indonesien :D Lägg gärna till mig på facebook (eller skriv här) så kan vi snacka mer! https://www.facebook.com/sandra.jansson.33
11 okt. 2015 12:26
Hej =)

Jag tänkte resa ner till Thailand ca 11 december, Har vänner som är nere o reser där just nu som jag tänkte möta upp över jul o nyår på Bali. Söker oxå en resekompis. Gillar oxå äventyr, hitta på saker och se nya ställen
Skulle vilja upptäcka kambodja, Angkor Wat, kanske Vietnam oxå?
reser hem runt 14-16 januari. Så ca 4-5 veckor

Hör gärna av dej.

/Johan
Medlemmen har tagit bort svaret
13 nov. 2015 07:53
Hej! Jag har tänkt åka till Australien från januari 2016, är dock öppen för att ändra till Asien. Såg att du har planer på att åka till de länder jag gärna vill se och har hört mycket bra om. Hade varit superkul med resekamrat. Jag är 25 år gammal, älskar äventyr och att möta nya människor och kulturer. Jag har tidigare resvana från en 3 årig resa jag gjorde mellan 2011 och 2014.
Hoppas vi kan prata mer och eventuellt planera ihop våra äventyr!
Mvh,
Rebecka
Av Fiaaw
14 dec. 2015 22:38
Aloha!! Hur går det med alla planer? Jag vill iväg på äventyr i asien, gärna igår typ, så din plan låter ju hur trevlig som helst!! Om du/ni har fått ihop något eller vill spåna lite idéer så hör gärna av dig! :))) /Fia
Av Josefis
15 dec. 2015 13:38
Hej! Vi, jag och en tjej till är just nu i Thailand på koh samui, bär sedan av mot koh phangan för att fira jul och nyår, sen vidare mot Kambodja, Vietnam, filippinerna och indonesien :)