Resa med barn till Los Angeles.

Av Acire94
24 feb. 2016 20:50
Visningar: 434
Hej!
Jag och min man har funderar på att ta med oss lillen (då 1,5år) och åka till USA till mina släktingar.

Jag och mannen är då 22 och 23 år gamla vid avresa i oktober och jag undrar hur dyrt det blir att hyra bil under hela perioden (Ca 14 dagar) just för att få barnstol i bilen och hur mycket det brukar kosta extra med barnstol?

Sen undrar jag även hur det brukar se ut på planet om man har med sig en 1,5 åring? Har de eget säte eller sitter de tillsammans med förälder?

Tack på förhand!
25 feb. 2016 16:58
På flyget sitter alla under två i knä på vuxen och om storleken tillåter brukar man placeras på raderna bakom galley el toaletter med lite extra benutrymme och möjlighet att hänga på en crib på väggen. Är nog inte mer än 75-85 cm lång dock.

Bilbarnstol hos hyrbilsfirmorna brukar bli en dyr historia, liksom priset för er under 25 år. Kan bara rekommendera att söka själv för perioden och platsen ni tänkt er för avlämning/avhämtning.

Avis, Hertz, Alamo, National tillhör de mest etablerade och med ett medlemskap kan ni få fina rabatter eller gratis tillägg. Bäst pris får du förmodligen hos någon av alla agenter som erbjuder en hjälpande hand i processen. Kan medföra sämre skydd enligt vissa på RG men vi har aldrig upplevt detta utan bokar alltid genom holidayautos.com.
25 feb. 2016 18:26
Jag kollade på Autourope 2 veckor i oktober för en Standard typ Jetta med 23 årig förare 4200:- + 70$ för bilbarnstol.