Resa med barn

2 jan. 2020 06:16
Visningar: 137
Hej,

Jag älskar att resa men jag älskar också mina barn. Så för att kombinera dessa skulle jag vilja hitta likasinnade. Har du barn och reser gärna med dem? Vill du gärna komma över ngt klipp och har lite is i magen men ändå att det ska va bekvämt så barnen trivs? Isf hoppas jag att du hör av dig. Då jag älskar att resa finns det flera ställen jag vill till, just nu inne på slovenien med grannländer på tågluff i sommar men även massa andra länder är intressanta. Resan ska ha huvudfokus så att barnen trivs men även för att göra vuxna nöjda (jag gillar att utforska ställen). Så lite ge och ta och till resmål som räknas som trygga resmål med barn. Resan kan va alltifrån weekend upp till två veckor, helst vill jag ha med båda barnen men även en resa med bara en av dem är aktuellt, detta beroende på resmål och vilken ålder du har på dina barn. Vore så kul med sällskap!
2 jan. 2020 15:57
Hej!

Kul att du hör av dig. Barnen är 3 resp 10 år. Hur gamla är era? Thailand är trevligt men är lite inne på att se ngt nytt, ex Vietnam o Kambodja om jag ska ditåt. Jag får nya idéer och tankar hela tiden så för mig är d svåra att välja bort ställen...rent generellt gäller det dock för mig att se nya platser. Vietnam har jag varit i men inte södra delen, Kambodja inte alls. Har ni era flyg bokade? Hur gamla är era barn?
2 jan. 2020 16:04
Okej förstår. Vi var i Vietnam förra året 1mån. Verkligen att rekommendera:)

Vi har bokat flyg nu, landar i bangkok 26/1 och flyger hem 18/2. Så ångrar ni er och väljer Thailand istället är det bara att höra av sig :)
Våra pojkar är 2,5 och 4 år.
2 jan. 2020 16:08
Haha hela svaret kommer med.. skulle skriva Phu Quoc (ö längst ner i söder) är fantastisk.

Sen var jag även i kambodja, dock för ca 8 år sen (utan barn) men de var redan då ett ”up coming” land tyckte jag. Väl värt ett besök. Kommer ihåg att vi fastnade extra för staden Sihanoukville och Siam Riep (oklar stavning) :D
3 jan. 2020 16:20
Tack för din information 😊 hoppas vi får till ngn resa vid senare tillfälle 😊