Resa - Asien 2022

2 jan. 2021 00:53
Visningar: 964
Hej! ✨
Jag är en glad & positiv tjej som älskar att resa!

Jag funderar på att dra iväg på en lite längre resa på 1-2 månader i jan - feb 2022, under förutsättning att läget är lugnare i världen. Jag skulle därför vilja höra om det finns ett intresse från någon/några att haka på! Det vore roligt att få ihop ett tjejgäng och åka iväg. Jag skulle helst vilja åka till olika länder i Asien (typ Indonesien/Filippinerna/Thailand). 🌍☀️ Syftet med resan är äventyr, leva livet, upptäcka, sol, bad och fest!

Jag söker resekompisar som är tjejer kring 25- årsåldern och var du bor spelar ingen roll😀

Om detta låter intressant får du gärna lägga mig och höra av dig till mig på Instagram så kan vi drömma och spåna lite! 😍
instagram: idacarlen

PS. Det är inte helt säkert att resan blir av om läget fortsätter och blir värre i världen med covid-19. Men om det går åt rätt håll och vi vaccineras under nästa år och att läget är lugnare i slutet av 2021 skulle det vara roligt att komma iväg! 😀

Ha det fint! ✨
Av Ctchou
26 jan. 2021 08:41
Hej!! Jag är intresserad! 😃
Av Iiina95
29 juni 2021 06:32
Hej! Jag är också intresserad! Hade tänkt resa runt i Asien nästa år. 😊
27 juli 2021 19:42
Hej alla! Jag har skrivit varsitt meddelande till er om resan. Om ni fortfarande är intresserade av att resa iväg får ni gärna höra av er så kan vi börja planera och drömma lite :)
/Ida
29 sep. 2021 09:39
Lite sent ute men jag är likasinnad och superintresserad!😃🏝

Jag är en tjej på 19 år som jobbar och sparar pengar för fullt. Jag vill ut i världen backpacka, jag vill gärna komma iväg kring januari eller februari 2022 och senast april 2022.
Jag vill resa så länge pengarna tillåter, gärna 4-6månader till att börja med, sedan stanna och jobba lite på olika ställen för att kunna stanna och resa ännu längre.

Jag är väldigt intresserad av Asien/Indonesien, vill till Thailand, Bali, Filippinerna osv. Vita stränder, turkost vatten, vattenfall äventyr se natur och uppleva världen bit för bit. Längre fram är jag även nyfiken på australien och nya Zeeland, Italien, grekiska öarna och mycket annat också samt öppen för förslag!

Som ensam tjej skulle det kännas tryggt att ta följe med någon annan eller några andra med liknande intresse! Kontakta mig gärna på Instagram: vendelaviiklund

Snapchat: lilla_vik
Mail: (Logga in för att se e-postadress)
6 nov. 2021 10:10
Hej hallå!!
Jag är väldigt sugen på att ta mig till Asien i början av nästa år, är ni fortfarande inne på det?
Thailand, philipinerna, sri lanka i ca 1-2 månader hade passat mig perfekt.

Ha det bäst!